![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hangi almak için daha iyi? bir PSP veya Nintendo DS? Her ne kadar PSP iyi ama Nintendo iyi oyunlar var? I ne tercih gerektiğini görünüyorum?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PSP bir hiç şüphesiz, çok daha iyi oyun ve grafik IMO.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne bir Lynx .. lol almak ... J / k
Ben PSP üzerinde oynadığı hiç ama ilk defa geçen gün için DS çalıştım ve bu güzel, ben Yu-Gi-Oh şey 2007 ve hala halsiz olduğunu vardı berbat grafik bile oynuyordum berbat olduğunu düşündüm
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||
|
|||
|
PSP grafik güzel bir el, Ben ilk kullanılan şok oldu için harikasın.
|
|
|
|||
|
|||
|
Çok daha iyi Evet, Dave ve PSP ile karar vermektir. aynı zamanda bir MP3 çalar ve video oynatıcı gibi kullanabilirsiniz. ve ev demlemek ile istediğiniz her türlü şeyi yapabilirsiniz uygulamalar uzak olarak kullanabilirsiniz. IMO emin için PSP almak.
|
|
|
|||
|
|||
|
Şahsen ben Nintendo DS genç, genç pazar amaçlı olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|||
|
|||
|
iyi tüm u. bağlıdır Eğer U sadece oyunlar DS istiyorum iyi olur. ancak U mp3 çalar, video oynatıcı, oyun cihazı ve mümkün için sörf net PSP istediğiniz en çok by
|
|
|
|||
|
|||
|
PSP Diğer Sony gibi daha ciddi bir oyun ve genç insanların DS, çok içindir / Nintendo konsolları.
DS bir oyun için iki ekranlar, rol, ama PSP üzerinde grafik bir el, çok PS2 benzer çarpıcı olan ilginç oyunlar oynamaya yapmadan elde aslında iyi |
|
|
|||
|
|||
|
Tru ancak bazı DS oyunları R tam Metal simyager ve ff3 gibi harika
|
|
|
||||||||||||
|