![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що краще отримати? PSP і Nintendo DS? Хоча PSP виглядають добре, але я думаю, Nintendo має кращу гру? Що я повинен вибрати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP, без сумніву, набагато краще, ігор і графіки ІМВ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні отримати LOL Lynx .. ... J / K Я ніколи не грав на PSP, але намагався DS вперше інший день, і я подумав, що це досить Crappy, я грав у Yu-Gi-Oh-то 2007 і навіть з Crappy графіком він це як і раніше мляво
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| PSP графіка досить дивним для КПК, я був вражений, коли я вперше використаний. |
|
| |||
| |||
| Так, я згоден з Дейв PSP набагато краще. Ви можете також використовувати його в якості MP3-програвача і відеопрогравача. і домашнє пиво Служби ви можете робити будь-які речі, як використовувати його в якості пульта дистанційного керування. ІМО отримати PSP точно. |
|
| |||
| |||
| Особисто я думаю, що Nintendo DS спрямована на молодих, підліток ринку. |
|
| |||
| |||
| так що все залежить від u. якщо і просто хочете ігор DS є кращим. Але якщо у хочу mp3-плеєр, відеоплеєр, ігрову приставку і здатні подорожувати по чистій PSP є найкращим |
|
| |||
| |||
| PSP для більш серйозних геймерів і DS на молодих людей, так само, як інші Sony / консолях Nintendo. DS хороша в тому, ви отримаєте два екрани ігор, робить рольові ігри цікава, але графіка на PSP вражають Handheld, дуже схожі на PS2 |
|
| |||
| |||
| Tru але деякі R DS Ігри Awesome, як повне алхіміка металевих і FF3 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSP перемог, без сумніву.