по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

PSP: Не включване, № светлините.

Reply

Нишка Инструменти
Old 14 юни 2009 г., 16:35
Новите държави Група

Default PSP: Не включване, № светлините.

Бих искал да споделя моя проблем и да видим дали някой има опит или нещо подобно или е имал съвети, така че благодаря предварително за четене, аз наистина оценявам това, което хората правя тук.

Аз не се използва моите PSP след малко под една година сега, и то е в случай, вътре в чекмеджето за този период от време. Аз се грижи добре за моите неща, и никога не спадат него, или го изложени на екстремни температури, или подправен с insides т.н. т.н. Тя изглежда като че ли го на полето, както и че не е exaggerating.

Както и аз исках да играя някои FF Тактики: "Лъвът войни за смяна, така че аз го взех и се опитали да го мощност. Не светлините на всички. (повечето хора доклад подобни проблеми, само един от техните светлини хайде) Очевидно аз помислих "Ами батерията трябва да бъде изчерпан след всичко това време ..." Не изненада за мен, така че съм включен в стената с помощта на AC адаптер, че дойде, и все още няма късмет, дори не е лека.

Тогава опитах колата ми адаптер с колата си върху, (The светлина върху адаптера дойде на пристанището, PSP светлините не), както и моя USB кабел с моя компютър.

Тогава аз се опитах изваждане на батерията и е пряко свързващи го ползвате AC адаптер, към различни пристанища стената, разбира се, и все още няма късмет.

Всичко е включен в правилно и аз опитах всичко от Холдинг R и превръщайки го, за да се опитваш с WLAN и изключване, както добре. Така че, защо да не е тя да работи? Тя е доста разочароващо да знам, че може да се грижи за нещо, но тя просто спира да работи ... LOL

Моята система е PSP Пиано Черен: 2001 модел. Плоска PSP.

След като отново направи бележката ми система не е като мен или Зелена светлина или портокал.

Някои други неща да се отбележи;

- Батерията е вътре в PSP докато беше съхраняват далеч.
- Режим на съня може да са активни по време на някои от продължителността, но аз вярвам само на батерията биха били засегнати.

Очевидно това не е проблем батерията иначе той щеше да работи при включен в без батерия, и то не може да бъде проблем с моя адаптер, тъй като аз се опитах двата компютъра ми и моята кола. И така, какво е тук? Благодаря отново, допринасящи за отделеното време и загриженост, и аз очаквам отговор мога да получите.

Брат ми е Електроинженер, и мога да си го взема погледни го от моя гаранция изчезна иначе (съм го завинаги), все още ли искате да получите повече информация, не мога предварително, и преди да съм дори обмислят Sony обслужване. Sony подкрепа е по-скоро:
"Плащане на първо място, ние ще ви кажа-късно, или просто не ви кажа на всички."

Още веднъж, благодаря!

АТРИБУТИ: Аз не знам кое Firmware обновяване имам по него, аз трябваше Crysis Core ... Аз знам, че много, така че каквото е преди това и на Skype Update аз ще кажа, че имам.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
1TB Външен твърд диск - Flashing Lights - Лоши неща се случиха Paul4763 Дискове & сменяемите носители 6 28-ми октомври 2009 12:55
Помощ - компютър Завой На разстояние от самия себе си Shazza54 Общи Хардуер Чат 11 24-ти септември, 2009 04:04
HP лаптоп екран приучавам Включете Hard Drive приучавам Инициирайте: Светлини са Но ....... GRA Лаптопи, Mobiles & текст 8 5-и парламентарен Aug 2009 18:28
Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо Размер Общи Хардуер Чат 1 9 юни 2009 15:05
Xbox 360 - 2 Червената Светлини Demtschuk PC & конзолата Gaming 12 22 Окт 2008 10:12
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc