menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

PSP: Není zapnut, č. Světla.

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 16:35
Nový člen skupiny

Default PSP: Není zapnut, č. Světla.

Chtěl bych sdílet můj problém a zjistit, jestli někdo nemá ani zkušený něco podobného, nebo měl nějakou radu, tak předem děkuji za čtení, opravdu oceňuji to, co lidé zde.

Mám nepoužívají moje PSP se v malém množství za rok hned, a to bylo v případě, uvnitř zásuvky pro tuto dobu. Beru na dobrou péči o mé věci, a nikdy se snížil, nebo je vystaven extrémním teplotám nebo manipulováno s jeho vnitřnosti atd. atd. Vypadá to, jako byste právě vzal ji z krabice, a to není přehánění.

Tak jako tak jsem chtěl hrát některé FF Taktiky: Lev Wars pro změnu, tak jsem je vzal a pokusil se o moc. Ne na všech světel. (většina lidí zprávu podobné problémy, pouze jeden ze svých světel přijít o) Samozřejmě jsem si myslel: "Dobrá baterie, musí být vyčerpány všechny po této době ..." Nepřekvapí mě, tak jsem zapojen do zdi pomocí AC adaptéru Stalo se, a stále není náhoda, ani světlo.

I odtud se pokusil svoje auto adaptér s mým autem na (Světlo na portu adaptér přišel na PSP světla nebyly) Stejně jako můj USB kabel s mým počítačem.

Pak jsem se pokusil přičemž z baterie a připojení přímo pomocí napájecího adaptéru do zdi různé porty samozřejmě, a ještě ne štěstí.

Vše je zapojen do správně a já jsem se pokusil vše od R Holding a obrací se na to zkusit to s Wlan a vypnutí stejně. Tak proč není to funguje? Je dosti frustrující vědět nemůžu starat se o něco, ale to prostě přestane fungovat ... válet se

Můj systém je PSP klavír Black: 2001 model. A byt psp.

Opět se na vědomí můj systém není mi buď zelené nebo oranžové světlo.

Některé další věci na vědomí;

- Baterie byla uvnitř PSP když byl uložen pryč.
- Režim spánku mohou být aktivní během určité doby trvání, nicméně věřím, jen baterie by byly postiženy.

Pochopitelně to není problém baterii jinak by pracoval, když připojit bez baterie, a to nemůže být problém s mým adaptéru, protože jsem jak můj počítač a moje auto. Takže co je tady? Díky opět za přispění svého času a zájmu, a těším se na odpověď můžu dostat.

Můj bratr je elektrodůstojníka, a já mu mohl podívat na to, protože můj záruka je pryč tak jako tak (musel jsem ji navždy), ale chtěl bych se dostat co nejvíce informací, jak můžu předem, a než jsem dokonce domnívají, Sony Servis. Sony podpora více jako:
"Platit za prvé, my ti to později, nebo prostě neřekl, vůbec."

Ještě jednou díky!

EDIT: Já nevím, které aktualizace firmwaru jsem na to, musel jsem Crysis Core ... Já vím, že mnoho, tak co je před tím a Skype Update bych řekl jsem.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
1TB externí HDD - Blikající světla - Bad Things Have Happened Paul4763 Drives & Removable Media 6 28.října 2009 12:55
Nápověda - PC jde sám vypíná Shazza54 Obecné Hardware Chat 11 24.září 2009 04:04
HP Laptop obrazovky zvyklý Zapněte Pevný disk zvyklý Iniciovat: Světla jsou na Ale ....... gra Notebooky, Mobily a PDA 8 5. Srpna 2009 18:28
Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí mida Obecné Hardware Chat 1 9. červen 2009 15:05
Xbox 360 - 2 Red Světla Demtschuk PC a herní konzole 12 22. října 2008 10:12
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.