![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych sdílet můj problém a zjistit, jestli někdo nemá ani zkušený něco podobného, nebo měl nějakou radu, tak předem děkuji za čtení, opravdu oceňuji to, co lidé zde. Mám nepoužívají moje PSP se v malém množství za rok hned, a to bylo v případě, uvnitř zásuvky pro tuto dobu. Beru na dobrou péči o mé věci, a nikdy se snížil, nebo je vystaven extrémním teplotám nebo manipulováno s jeho vnitřnosti atd. atd. Vypadá to, jako byste právě vzal ji z krabice, a to není přehánění. Tak jako tak jsem chtěl hrát některé FF Taktiky: Lev Wars pro změnu, tak jsem je vzal a pokusil se o moc. Ne na všech světel. (většina lidí zprávu podobné problémy, pouze jeden ze svých světel přijít o) Samozřejmě jsem si myslel: "Dobrá baterie, musí být vyčerpány všechny po této době ..." Nepřekvapí mě, tak jsem zapojen do zdi pomocí AC adaptéru Stalo se, a stále není náhoda, ani světlo. I odtud se pokusil svoje auto adaptér s mým autem na (Světlo na portu adaptér přišel na PSP světla nebyly) Stejně jako můj USB kabel s mým počítačem. Pak jsem se pokusil přičemž z baterie a připojení přímo pomocí napájecího adaptéru do zdi různé porty samozřejmě, a ještě ne štěstí. Vše je zapojen do správně a já jsem se pokusil vše od R Holding a obrací se na to zkusit to s Wlan a vypnutí stejně. Tak proč není to funguje? Je dosti frustrující vědět nemůžu starat se o něco, ale to prostě přestane fungovat ... válet se Můj systém je PSP klavír Black: 2001 model. A byt psp. Opět se na vědomí můj systém není mi buď zelené nebo oranžové světlo. Některé další věci na vědomí; - Baterie byla uvnitř PSP když byl uložen pryč. - Režim spánku mohou být aktivní během určité doby trvání, nicméně věřím, jen baterie by byly postiženy. Pochopitelně to není problém baterii jinak by pracoval, když připojit bez baterie, a to nemůže být problém s mým adaptéru, protože jsem jak můj počítač a moje auto. Takže co je tady? Díky opět za přispění svého času a zájmu, a těším se na odpověď můžu dostat. Můj bratr je elektrodůstojníka, a já mu mohl podívat na to, protože můj záruka je pryč tak jako tak (musel jsem ji navždy), ale chtěl bych se dostat co nejvíce informací, jak můžu předem, a než jsem dokonce domnívají, Sony Servis. Sony podpora více jako: "Platit za prvé, my ti to později, nebo prostě neřekl, vůbec." Ještě jednou díky! EDIT: Já nevím, které aktualizace firmwaru jsem na to, musel jsem Crysis Core ... Já vím, že mnoho, tak co je před tím a Skype Update bych řekl jsem. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 1TB externí HDD - Blikající světla - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | 28.října 2009 12:55 |
| Nápověda - PC jde sám vypíná | Shazza54 | Obecné Hardware Chat | 11 | 24.září 2009 04:04 |
| HP Laptop obrazovky zvyklý Zapněte Pevný disk zvyklý Iniciovat: Světla jsou na Ale ....... | gra | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 5. Srpna 2009 18:28 |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Xbox 360 - 2 Red Světla | Demtschuk | PC a herní konzole | 12 | 22. října 2008 10:12 |
| Thread Nástroje | |
| |