μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

PSP: Δεν ενεργοποίηση, Δεν Φώτων.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιουν 2009, 16:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default PSP: Δεν ενεργοποίηση, Δεν Φώτων.

Θα ήθελα να μου το θέμα και να δούμε αν κάποιος έχει είτε με εμπειρία ή κάτι παρόμοιο είχε οποιαδήποτε συμβουλή, τόσο χάρη στην εκ των προτέρων για την ανάγνωση, πραγματικά εκτιμώ αυτό που κάνουμε εδώ.

Δεν έχω που χρησιμοποιούνται στο PSP μου λίγο κάτω από ένα χρόνο, και έχει σημειωθεί σε μια περίπτωση, μέσα σε ένα συρτάρι για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Ι να προσέχετε τα πράγματά μου, και ποτέ δεν θα πέσει, ή θα εκτεθούν σε ακραίες θερμοκρασίες, ή να αλλοιωθεί το εσωτερικό κλπ κλπ. Φαίνεται ότι μόλις πήρε από το κουτί, και ότι δεν είναι υπερβολή.

Anyways ήθελα να παίξουν κάποια FF Τακτική: Η Lion Πολέμων για την αλλαγή, γι 'αυτό πήρε και προσπάθησε να είναι σε ισχύ. Δεν σε όλα τα φώτα. (οι περισσότεροι άνθρωποι έκθεση παρόμοια προβλήματα, μόνο ένας από τους φανούς έλα) Προφανώς σκέφτηκα "Καλά η μπαταρία πρέπει να εξαντλούνται μετά από όλα αυτή τη φορά ..." Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα, γι 'αυτό βουλώνονται στον τοίχο χρησιμοποιώντας το μετασχηματιστή AC ήρθε με, και ακόμη δεν τύχη, που δεν ακόμη και ένα ελαφρύ.

Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε με το αυτοκίνητό μου προσαρμογέα για το αυτοκίνητό μου, (Το φως στην προσαρμογέα λιμάνι ήρθε μετά, τα φώτα δεν PSP) Όπως και το καλώδιο USB με τον υπολογιστή μου.

Στη συνέχεια προσπάθησα αφαιρώντας την μπαταρία και την άμεση σύνδεσή του με τη χρήση ενός προσαρμογέα AC, για διαφορετικούς φυσικά λιμάνια τοίχο, και ακόμη δεν τύχη.

Τα πάντα είναι συνδεδεμένο σωστά και έχω δοκιμάσει τα πάντα, από την Ε Holding και μετατρέποντάς την σε, να προσπαθεί με το WLAN και να σβήνουν επίσης. Γιατί λοιπόν δεν είναι αυτή που εργάζονται; Είναι αρκετά απογοητευτικό να ξέρω εγώ μπορεί να φροντίσει για κάτι, όμως, μόνο στάσεις εργασίας ... γελάω δυνατά

Το σύστημα είναι ένα PSP Piano Black: 2001 μοντέλο. Μια κατ 'αποκοπήν psp.

Για άλλη μια φορά να σημειωθεί μου σύστημα δεν είναι ούτε που μου έδωσε ένα πράσινο ή πορτοκαλί φως.

Κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε?

- Η μπαταρία ήταν μέσα στο PSP ενώ είχε αποθηκευθεί μακριά.
- Κατάσταση νάρκης μπορούν να έχουν ενεργό δράση κατά τη διάρκεια ορισμένων από τη διάρκεια, ωστόσο πιστεύω ότι μόνο η μπαταρία θα είχε επηρεαστεί.

Προφανώς δεν πρόκειται για ένα άλλο πρόβλημα μπαταρίας θα εργαστεί όταν συνδεθεί με την μπαταρία, και δεν μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τον προσαρμογέα μου από τότε που προσπάθησε τόσο στον υπολογιστή μου και το αυτοκίνητό μου. Τι είναι εδώ; Ευχαριστώ και πάλι για τη συμβολή σας και την ανησυχία, και περιμένω με ανυπομονησία κάθε απάντηση που μπορεί να λάβει.

Ο αδελφός μου είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, και θα μπορούσα να του ρίξω μια ματιά σε αυτό, δεδομένου ότι μου έχει φύγει ούτως ή άλλως εγγύηση (έχω είχε για πάντα), αλλά θα ήθελα να πάρετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ να προτέρων, και προτού ακόμα θεωρούν Sony Σέρβις. Υποστήριξης της Sony είναι πιο όπως:
"Pay-πρώτα, θα σας πω αργότερα, ή απλώς να μην σας πω σε όλους."

Για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ!

EDIT: Δεν ξέρω που Firmware έχω ενημέρωση για το θέμα αυτό, είχα Crysis Core ... ξέρω ότι πολύ, ώστε ό, τι πριν από αυτό και το Skype Ενημέρωση θα έλεγα εγώ.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.