![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želim dijeliti moj problem i je li bilo tko je bilo nešto slično doživjeli ili imali bilo koji savjet, hvala unaprijed, tako da za čitanje, JA stvarno poštovati ono što ljudi rade ovdje. Imam ne koristi moj PSP u malom pod godinu dana, a to je u slučaju, unutar ladica za taj vremenski period. JA uzeti dobru brigu moje stvari, i nikad se odustalo, ili je izložena ekstremnim temperaturama ili tampered sa svojih utroba itd. Izgleda kao da ste upravo uzeo ga iz kutije, a da se ne pretjerali. Anyways sam htjela svirati neki FF taktika: The Lion Wars za promjenu, pa sam ga i pokušao da je na struju. Nema svjetla na sve. (većina ljudi izvješće slične probleme, samo je jedan od njihovih svjetala hajde) Očito sam mislio "Pa baterije moraju biti osiromassenim nakon svega ovoga vremena ..." Ne čudi me, priključen tako da sam ga u zid pomoću AC adapter dolazi sa, i dalje nema sreće, čak ni svjetlo. Ja pokušao moj auto adapter sa svojim autom na, (Svjetlo na adapter došao na portu, PSP svjetla nije), kao i moj USB kabel sa mojim računalo. Tada sam pokušao uzeti bateriju i direktno povezivanje to pomoću AC adapter, zid na različite portove, naravno, i dalje nema sreće. Sve je uredno priključeni na struju i pokušao sam sve, od Holdinga R i okreće ga, da ga pokušavaju s WLAN i off as well. Pa zašto se to ne radi? To je prilično frustrirajuće da znaju da mogu voditi brigu o nešto, ali samo prestaje radni ... lol Moj sistem je PSP Piano Black: 2001 model. Stan PSP. Ponovno upućivanje sustava je moje bilješke ne daju mi bilo zeleno ili Orange svjetlo. Neke druge stvari na umu; - Baterija u PSP je dok je bila pohranjena daleko. - Sleep modu svibanj su aktivni u nekim od trajanja, no ja vjerujem samo baterije bi bila pogođena. Očito nije problem baterije ostalo bi radili kada priključeni na struju bez baterije, i to ne može biti problem s moje adapter od JA pokušao oba računala i moj auto. Pa šta je ovdje? Hvala opet za doprinose Vašem vremenu i briga, i ja radovati se odgovor na bilo koje ne mogu dobiti. Moj brat je inžinjer elektrotehnike, a ja mu mogu imati pogled na njega jer moj jamstvo je otišao anyway (imao sam ga zauvijek), ali ja bih da se što više informacija kako mogu unaprijed, i prije nego sam pa razmislite Sony Servis. Sony je više podrške kao što su: "Plaćamo prvi, mi ćemo vam reći kasnije, ili samo ne ti reći sve." Još jednom, hvala! EDIT: Ne znam što Firmware update sam na to, imao sam Crysis Core ... Znam da je puno, tako da što je prije toga i Skype Update rekao bih sam. |