kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

PSP: Nem fordult, nincs semmilyen fény.

Reply

Téma eszközök
Old Június 14 2009, 16:35
Új tag Csoport

Default PSP: Nem fordult, nincs semmilyen fény.

I'd like to share my kérdés, és ha valaki már tapasztalt vagy valami hasonló, vagy bármilyen tanácsot, így köszönet előre olvasására, Nagyra értékelem, amit az emberek itt.

Még nem használt PSP-én egy kicsit az egy év, és most már egy olyan ügyben, belül a fiókban erre az időszakra vonatkoznak. Én Vigyázz a cuccom, és soha nem csökkent, vagy kitéve, hogy a szélsőséges hőmérsékletek vagy meghamisítani a belsejét stb stb Úgy néz ki, mintha épp most lépett ki a dobozt, és ez nem túlzás.

Egyébként akartam játszani néhány FF Taktikák: Az Oroszlán Wars a változatosság, így vettem ki, és megkísérelte a hatalom azt. Nincs fény. (a legtöbb ember jelentés hasonló problémákat, csak egy a fények come on) Természetesen azt gondoltam Hát az akkumulátort kell kimerült után minden ebben az időben ... " Nem meglepő, hogy nekem, ezért le kell zárni, hogy a fali AC adapter használatával jutott be, és még mindig nem szerencse, még a fény.

Aztán próbálta kocsim adapter kocsim on, (A fény az adapter port csatlakozott, PSP fények nem) valamint az USB vezetéket a saját számítógépén.

Aztán megpróbáltam a ki az akkumulátort, és közvetlenül csatlakozó segítségével az AC adaptert a fali különböző kikötőkben természetesen, és még mindig nem szerencse.

Minden csatlakoztatva, megfelelően próbáltam mindent Holding R és fordulva azt, hogy próbálják meg a WLAN-on és off is. Akkor miért nem működik? Eléggé frusztráló tudni tudok vigyázni valamit, mégis csak leáll ... hangosan nevet

Saját rendszer egy PSP Piano Black: 2001 modell. A lakás psp.

Ismét tudomásul, hogy az én-rendszer nem ad nekem, vagy a zöld vagy narancssárga fény.

Néhány más dolgokat megjegyezni;

- Az akkumulátor volt benne a PSP miközben tárolja el.
- Alvó üzemmódban is aktívan során néhány, az időtartam azonban Úgy gondolom, csak az akkumulátor lett volna érintett.

Természetesen ez nem akkumulátor probléma máshol dolgoztam volna, ha csatlakoztatva van akkumulátor nélkül, és ez nem lehet probléma, mivel az én adapter Próbáltam mind a számítógépet, és a kocsimat. Szóval, mi van itt? Thanks again hozzájárulás az idejét, és aggodalomra ad okot, és azt várom, hogy választ tudok get.

A bátyám egy villamosmérnök, és én is neki, nézd meg, hogy mivel én jótállás ment egyébként (amit már örökre), de szeretném, hogy annyi információt tudok előre, és mielõtt is figyelembe Sony Szervizelés. Sony támogatás több mint:
"Pay első, majd elmondom később, vagy csak nem mondom meg."

Ismét köszönet!

Edit: Nem tudom, mi Firmware frissítés van rajta, már Crysis Core ... Tudom, hogy sokat, ezért mielőtt bármit is, hogy a Skype-frissítés azt mondom én.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.