![]() |
|
| |||
| |||
| אני רוצה לשתף את הבעיה ולראות אם יש מישהו מנוסה או משהו דומה או כל עצה היה, אז תודה מראש על הקריאה, אני באמת מעריך את מה שאנשים עושים כאן. אני עדיין לא השתמשו ב-PSP שלי קצת מתחת לשנה עכשיו, והוא עבר במקרה, בתוך המגירה עבור אותו פרק זמן. אני לשקוד של הדברים שלי, ואף פעם לא לשחרר אותו, או אותה חשופה טמפרטורות קיצוניים, או tampered עם insides שלה וכו 'וכו' זה נראה כאילו אתה פשוט לקח את זה של התיבה, וכי היא לא exaggerating. בכל מקרה אני רוצה לשחק קצת FF טקטיקות: The Lion מלחמות, לשם שינוי, אז לקחתי את זה או ניסה את זה על כוח. לא את כל האורות בבית. (רוב האנשים הדו"ח בעיות דומות, רק אחד את האורות קדימה) כמובן חשבתי "היטב את הסוללה יש depleted אחרי כל הזמן הזה ..." לא מפתיע אותי, אני כל כך פקוק אותו לתוך הקיר באמצעות מתאם זה בא עם, ועדיין לא מזל, אפילו לא קל. אז ניסינו את המכונית שלי עם מתאם על הרכב שלי, (האור על מתאם יציאת הגיע ב, PSP האורות לא) וכן USB משיחה שלי עם המחשב שלי. אז ניסיתי לקחת את הסוללה ואת חיבור זה ישירות באמצעות מתאם, יציאות שונות הקיר כמובן, ועדיין לא מזל. הכל פקוק כהלכה ב ו ניסיתי כל דבר, החל החזקת R ולהפוך אותה, עד שהיא מנסה עם Wlan ב לסירוגין גם כן. אז למה הוא לא עובד? זה די מתסכל לדעת שאני יכול לטפל משהו, אולם היא פשוט מפסיק לפעול ... לצחוק בקול רם המערכת שלי הוא שחור פסנתר PSP: מודל 2001. שטוח PSP. שוב לבצע הערה שלי היא מערכת לא אמרה לי או ירוק או כתום שעה. כמה דברים אחרים לציין; - המצבר היה בתוך PSP בזמן שהוא היה מאוחסן מהמקום. - מצב שינה עשוי היה פעיל במהלך חלק משך זמן, אולם אני מאמין רק הסוללה היה מושפע. ברור שזה לא סוללה בעיה אחר הוא היה פקוק כאשר עבדה ב ללא סוללה, והיא אינה יכולה להיות בעיה עם מתאם מאז ניסיתי הן את המחשב שלי ואת המכונית שלי. אז מה קורה כאן? שוב תודה על הזמן שלך ועל תרומה דאגה, ואני מצפים בקוצר רוח לכל תגובה אני יכול להשיג. אחי הוא מהנדס חשמל, ואני יכול לקבל אותו תסתכל על זה מאז נעלמה האחריות שלי בכל מקרה (אני כבר היה לנצח את זה), עדיין הייתי רוצה לקבל מידע רב ככל שאוכל מראש, ולפני שאני אפילו לשקול Sony שרות. Sony תמיכה יותר כמו: "תשלום ראשון, אנחנו אגיד לך אחר כך, או פשוט לא להגיד לך בכלל." שוב, תודה! ערוך: אני לא יודע איזה עדכון קושחה יש לי על זה, היה לי Crysis Core ... אני יודע כל כך הרבה, אז כל מה לפני כן את עדכון Skype הייתי אומר שיש לי. |