![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Norėčiau pasidalinti savo klausimą ir ar kas nors yra arba patyręs kažką panašaus arba neturėjo jokio patarimo, taip Thanks in advance skaityti, man tikrai įvertins, ką žmonės daro čia. Turiu nenaudojama Mano PSP ir šiek tiek mažiau nei metus, dabar, ir ji buvo atveju, viduje už tą laikotarpį stalčių. Aš gerai rūpintis savo daiktų, ir niekada nebuvo atsisakyta, arba jis veikti ekstremalių temperatūrų, arba sugadinta jos vidų ir tt ir tt Tai atrodo taip, tarsi ką tik paėmė iš dėžutės, ir tai Neperdedu. Anyways norėjau žaisti FF Tactics: The Lion karai dėl pokyčių, todėl aš paėmiau jį ir stengėsi įgaliojimus jį. Visiškai be žiburių. (dauguma žmonių pranešimą panašių problemų, jų žibintai tik vienas Come On) Žinoma, aš maniau: "Na baterija turi būti pasibaigę po visą šį laiką ..." Nenuostabu, kad man, todėl aš prijungti jį prie sienos, naudojant kintamos srovės adapteris ji atėjo, ir dar ne laimė, net šviesą. Aš tada bandė savo automobilio adapterį su savo automobiliu, (ant adapterio uosto šviesos išėjo, PSP, žibintai nebuvo), taip pat kaip mano USB laidą su mano kompiuteriu. Tada aš bandžiau išgabenimas baterija ir tiesiogiai prijungti jį naudojant AC adapter, skirtingų sienų uostuose, žinoma, ir dar nėra laimės. Viskas yra prijungtas tinkamai ir bandžiau viską iš Holding R ir paversti jį, kad jis bando su WLAN įjungimas ir išjungimas taip pat. Tad kodėl ji neveikia? Tai gana varginantis žinoti galiu rūpintis kažkas, bet jis tiesiog nustoja veikti ... garsiai juoktis Mano sistema yra PSP Piano Black: 2001 modeliu. Butas psp. Dar kartą atkreipkite dėmesį mano sistema yra ne duoti man arba žaliąją arba oranžinės šviesos. Kai kurie kiti kuriuos verta atkreipti dėmesį; - Baterijos viduje PSP, nors jis buvo sandėliuojami atokiai. - Pristabdytąją veikseną gali būti aktyvus per tam laikotarpiui, tačiau manau, tik baterija būtų turėjęs įtakos. Žinoma, tai ne baterija problema kitur jis dirbo, kai prijungtas be baterijos, ir ji negali būti problema su mano adapterio, nes aš bandžiau ir "My Computer" ir mano automobilis. Taigi, kas yra čia? Dar kartą dėkojame už dalyvavimą savo laiko ir problema, ir aš tikiuosi, kad jokio atsakymo, aš galiu gauti. Mano brolis yra elektros inžinierius, ir aš jį galėjo priimti į ją pažvelgti, nes mano garantija dingo šiaip (aš jau jį visam laikui), tačiau aš norėčiau gauti tiek informacijos, kiek galiu iš anksto, prieš aš net mano Sony aptarnavimas. Sony parama yra daugiau kaip: "Mokėti pirma, mes jums pasakys vėliau, arba tiesiog negali pasakyti ne visi". Dar kartą ačiū! EDIT: aš nežinau, Firmware atnaujinimas aš ją turėjau Crysis Core ... Aš žinau, kad daug, bet tai yra prieš tai, ir "Skype" atnaujinimo sakyčiau aš. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| External 1TB HDD - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | 28 spalis 2009 12:55 |
| Pagalba - PC tekinimo Itself Off | Shazza54 | General Hardware Chat | 11 | 24 rugsėjis 2009 04:04 |
| HP Laptop Screen Wont Įjungti Hard Drive Wont Inicijuoti: žiburiai ON bet ....... | žaidimas | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 5 rugpjūtis 2009 18:28 |
| Monitorius įsižiebia ir kompiuterių batus, tačiau iki monitorius nerodo nieko | mida | General Hardware Chat | 1 | 9 birželis 2009 15:05 |
| "Xbox 360-2 RED LIGHTS | Demtschuk | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 22 spalis 2008 10:12 |
| Temos įrankiai | |
| |