mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

PSP: Nav ieslēgšanu, Nr Lights.

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 14, 2009, 16:35
New Member Group

Default PSP: Nav ieslēgšanu, Nr Lights.

Es gribētu dalīties ar manu jautājumu, un redzētu, vai kāds ir vai nu pieredzējis kaut ko līdzīgu vai ir kāds padoms, lai thanks in advance, lai nolasītu, I really appreciate to, ko cilvēki šeit.

Man nav izmantojuši manu PSP nedaudz mazāk kā gadu, tagad, un tas ir bijis gadījumā, iekšpusē atvilktne šajā laika periodā. Es rūpēties par manu stuff, un nekad nav nokritusi, vai pakļauta to ekstremālas temperatūras, ne labot, tā insides utt utt Tā izskatās, ja jūs vienkārši ņēma to no lodziņu, un tas ir nepārspīlējot.

Anyways es gribēju spēlēt daži FF Tactics: Lion kari par pārmaiņām, lai es to ārā un centās pie varas to. Gaismu vispār nav. (lielākā daļa cilvēku ziņojums ar līdzīgām problēmām, tikai viens no viņu gaismas come on) Protams, es domāju: "Nu baterijai ir izsmelti pēc visu šo laiku ..." Nav pārsteigums man, tā es pieslēgts to sienā, izmantojot AC adapteri tas atnāca ar, un vēl nav laime, pat ne gaismu.

Tad es mēģināju savu auto adapteri ar manu automašīnu, (gaismas uz adaptera ports nāca, PSP gaismas nav), kā arī mani USB vadu ar manu datoru.

Tad es mēģināju ārā akumulatoru un tieši savienojot to, izmantojot AC adapter, dažādas sienas ostās, protams, un vēl nav laime.

Viss ir pievienots pienācīgi un es esmu mēģinājis visu, sākot no Holding R un pagriežot to, kas mēģina to ar Wlan ieslēgšanu un izslēgšanu, kā arī. Tad kāpēc tas nav darba? Tas ir diezgan apgrūtinoši zinu, ka varētu rūpēties par kaut ko, tomēr tā vienkārši pārtrauc darbu ... lols

Mana sistēma ir PSP Piano Black: 2001 modeli. Dzīvoklis PSP.

Atkal padarīt atzīmēt mana sistēma nav dod man nu zaļās vai oranža gaisma.

Dažas citas lietas, kas piezīmē;

- Baterija bija iekšā PSP, bet to glabāja prom.
- Miega režīma, var būt bijušas aktīvas laikā daži ilgumu, tomēr es uzskatu, tikai akumulators būtu ietekmēta.

Protams, nav akumulatora problēma cits tas ir strādājuši, kad pieslēgts jo bez akumulatora, un tā nevar būt problēma ar savu adapteri, jo es mēģināju gan mans dators un mans auto. Tātad, kas ir šeit? Paldies vēlreiz par ieguldījumu Jūsu laiku un rūpes, un es ceru uz nekādu atbildi es varu saņemt.

Mans brālis ir Electrical Engineer, un es varētu viņu ņemt skatās, jo mana garantija ir devusies anyway (Esmu bijusi uz visiem laikiem), tomēr es vēlētos, lai iegūtu iespējami daudz informācijas, kā es varu iepriekš, un, pirms es pat apsvērt Sony apkalpošana. Sony atbalsts ir vairāk kā:
"Maksā, pirmkārt, mēs jums vēlāk, vai vienkārši nevar pateikt jums visiem."

Vēlreiz paldies!

EDIT: Es nezinu, kas Firmware update man ir par to, man bija Crysis Core ... Es zinu, ka daudz, lai viss, kas pirms tam un Skype Update es teiktu, ka esmu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.