rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

PSP: Nie włączanie, nr Światła.

Reply

Narzędzia wątku
Old 14. czerwca 2009, 16:35
Nowe państwa grupy

Default PSP: Nie włączanie, nr Światła.

Chciałbym podzielić się mój problem i sprawdzić, czy ktoś ma doświadczenie albo coś podobnego lub miał jakąś radę, więc z góry dzięki za czytanie, naprawdę doceniam to, co ludzie tutaj.

Mam nie wykorzystane moje PSP w prawie roku i został on w przypadku, wewnątrz szuflady na ten okres czasu. Biorę pod dobrą opieką moich rzeczy i nigdy nie spadła ona lub on narażony na działanie wysokiej temperatury, lub ingerować w jego wnętrza itp. itd. Wygląda to tak, jeśli tylko go na polu, i że nie jest wyolbrzymiania.

Anyways chciałem grać niektórych FF Tactics: The Lion Wars na zmianę, więc wziął go i próbowała go na siłę. Brak świateł. (większość ludzi sprawozdania z podobnymi problemami, tylko jednym z ich światła chodź) Oczywiście myślałem "Cóż baterii musi być wyczerpane wszystkie po tym czasie ..." Nie dla mnie zaskoczeniem, więc podłączyć go do ściany przy użyciu zasilacza stało, i nadal nie szczęścia, nawet światło.

Ja próbowałem mojego samochodu adaptera na mojego samochodu, (Światło na adapter portu przybył na PSP świateł nie) jak również moje przewód USB z mojego komputera.

Wtedy próbował wykupujące baterii i podłączenie go bezpośrednio za pomocą zasilacza, ścianki do różnych portów, oczywiście, i nadal nie ma szczęścia.

Wszystko jest podłączone prawidłowo i I've tried wszystko od Holding R i obracając ją, starając się go z Wlan i off as well. Więc dlaczego nie jest to działa? Jest to raczej frustrujące wiedzieć mogę zająć się czymś, ale po prostu przestaje działać ... lol

Mój system jest PSP Black Piano: 2001 modelu. Mieszkanie PSP.

Po raz kolejny zanotuj mój system nie jest co do mnie albo zieloną lub Orange światłem.

Niektóre innymi notatki;

- Bateria została wewnątrz PSP jednocześnie było przechowywane z dala.
- Tryb uśpienia może być aktywne w czasie niektórych czas jednak wierzę, tylko bateria miałaby dotyczyć.

Oczywiście nie jest to inny problem baterii to pracowałem przy podłączone bez baterii, i nie może być problem z moja karta od Próbowałem zarówno mojego komputera i mój samochód. Więc to, co jest tutaj? Jeszcze raz dziękujemy za udział swój czas i obawy, i czekam na odpowiedzi mogę dostać.

Mój brat jest Electrical Engineer, i mogła go spojrzeć na to, ponieważ mój i tak już nie ma gwarancji (I've had to zawsze), ale chciałbym, aby uzyskać jak najwięcej informacji mogę wcześniej, a przed nawet rozważyć Sony serwisowe. Sony wsparcie jest więcej tak:
"Zapłać pierwszy będziemy powiedzieć później, lub po prostu nie można dowiedzieć się na wszystkich".

Jeszcze raz dzięki!

EDIT: Nie wiem, które Firmware Update Mam na ten temat, miałem Crysis Core ... Wiem, że dużo, więc to, co jest przed tym i Skype Aktualizacja chciałbym powiedzieć mam.
Reply

Register

Zakładki