![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Aş dori să-mi împart problemă şi a vedea dacă cineva are ceva cu experienţă, fie similare sau au avut nici un sfat, deci multumesc anticipat pentru lectură, am aprecia ce fac oamenii de aici.
Nu am folosit-mi PSP într-un mic sub un an, şi a fost într-un caz, în interiorul unui sertar pentru această perioadă de timp. Am avea grija de lucrurile mele, şi nu a scăzut, fie expuse la temperaturi extreme, sau să deschidă sale insides etc etc Se pare ca si cum ai luat-o afară de la cutie, şi că nu este exagerarea. Oricum am vrut să joace unele FF Tactica: The Lion Wars pentru o schimbare, asa ca am luat-o şi a încercat să-l pe putere. Nu la toate luminile. (cei mai mulţi oameni de raport similar probleme, doar unul din lor lumini haide) Evident, m-am gandit "Pai acumulatorul trebuie să fie epuizate, după toate din acest timp ..." Nici o surpriză pentru mine, asa ca am conectat-o în perete folosind adaptorul de curent alternativ a venit cu el, şi încă nici noroc, nici măcar un foc. Am încercat apoi masina mea, cu adaptor de pe masina mea, (Lumina de pe adaptor port pe venit, PSP luminile nu), precum şi mi cablu USB cu calculatorul meu. Apoi am încercat scoaterea acumulatorul şi conectaţi-l direct, utilizând un adaptor AC, la diferite porturi de perete, desigur, şi încă nu noroc. Totul este conectat în mod corect şi Am incercat de toate, de la R Holding şi rotind-o, încercând să-l cu WLAN pe jos şi, de asemenea. Deci, de ce nu este el de lucru? Este destul de frustrant să ştii că pot avea grijă de ceva, dar se opreşte doar de lucru ... hohot de râs Sistemul meu este un PSP Piano Black: 2001 model. Un apartament PSP. Odată ce face din nou nota mea sistemul nu este oferindu-mi fie o lumina verde sau Orange. Unele lucruri de reţinut; - Bateria a fost în interiorul PSP în timp ce aceasta a fost stocate departe. - Starea de repaus se poate să fi fost activ în timpul unele de durată, însă cred că doar bateria ar fi fost afectate. Evident, nu este o baterie problemă altceva ar fi conectat la priză, atunci când a lucrat fără o baterie, şi nu poate fi o problemă cu adaptorul meu de când am încercat atât computerul meu si masina mea. Deci, ce este aici? Vă mulţumim din nou pentru a contribui dumneavoastră timp şi care se referă, şi aştept cu nerăbdare să nici nu pot primi răspuns. Fratele meu este un inginer electric, iar eu ar fi putut să-l aruncăm o privire la ea, deoarece mi garanţie este plecat oricum (am avut-o pentru totdeauna), dar aş dori să obţină cât mai multe informaţii nu pot în prealabil, şi înainte de a-mi chiar considera Sony deservire. Sony este mai mult sprijin, cum ar fi: "Plata în primul rând, vă vom spune mai târziu, sau pur si simplu nu-ti spun, la toate." Încă o dată, mulţumesc! EDIT: nu stiu care actualizare firmware am pe ea, am avut Crysis Core ... ştiu că de mult, asa ca orice este faptul că şi înainte de Skype Update aş spune că am. |