menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

PSP: Nie je zapnutý, č Svetla.

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 16:35
Nový člen skupiny

Chtěl bych zdieľať môj problém a zistiť, či niekto nemá ani skúsený niečo podobné, alebo mal nejakú radu, tak předem děkuji za čítanie, naozaj oceňujem to, čo ľudia tu.

Mám nepoužívajú moje PSP sa v malom množstve za rok hned, a to bolo v prípade, vnútri zásuvky pre túto dobu. Beriem na dobrú starostlivosť o moje veci, a nikdy sa znížil, alebo je vystavený extrémnym teplotám alebo manipulovať s jeho vnútornosti atď atď Vyzerá to, ako by ste práve vzal ju z krabice, a to nie je preháňania.

Tak ako tak som chcel hrať niektoré FF Taktiky: Lev Wars pre zmenu, tak jsem je vzal a pokúsil sa o moc. Nie na všetkých svetiel. (väčšina ľudí správu podobné problémy, len jeden zo svojich svetiel prísť o) Samozrejme som si myslel: "Dobrá batérie, musia byť vyčerpané všetky po tejto dobe ..." Nepřekvapí mě, tak som zapojený do steny pomocou AC adaptéra Stalo sa, a stále nie je náhoda, ani svetlo.

Aj odtiaľ sa pokúsil svoje auto adaptér s mojim autom na (Svetlo na porte adaptér prišiel na PSP svetla neboli) Rovnako ako môj USB kábel s mojím počítačom.

Potom som sa pokúsil pričom z batérie a pripojenie priamo pomocou napájacieho adaptéra do múru rôzne porty samozrejme, a ešte nie šťastie.

Všetko je zapojený do správne a ja som sa pokúsil všetko od R Holding a obracia sa na to skúsiť to s Wlan a vypnutie rovnako. Tak prečo nie je to funguje? Je dosť frustrujúce vedieť nemůžu starať sa o niečo, ale to jednoducho prestane fungovať ... válet sa

Môj systém je PSP klavír Black: 2001 model. A byt psp.

Opäť sa na vedomie môj systém nie je mi buď zelené alebo oranžové svetlo.

Niektoré ďalšie veci na vedomie;

- Batérie bola vnútri PSP keď bol uložený preč.
- Režim spánku môžu byť aktívne počas určitej doby trvania, však verím, len batérie by boli postihnuté.

Pochopitelně to nie je problém batériu inak by pracoval, keď pripojiť bez batérie, a to nemôže byť problém s mojím adaptéra, pretože som ako môj počítač a moje auto. Takže čo je tu? Vďaka opäť za prispenia svojho času a záujmu, a teším sa na odpoveď môžem dostať.

Môj brat je elektrodôstojníka, a já mu mohol pozrieť na to, pretože môj záruka je preč tak ako tak (musel som ju navždy), ale chcel by som sa dostať čo najviac informácií, ako môžem vopred, a ako som dokonca domnievajú, Sony Tlačové. Sony pomoc viac ako:
"Platiť za prvé, my ti to neskôr, alebo jednoducho neřekl, vôbec."

Ešte raz vďaka!

EDIT: Já nevím, ktoré aktualizácie firmvéru som na to, musel jsem Crysis Core ... Ja viem, že veľa, tak čo je pred tým a Skype Update bych řekl jsem.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.