![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych zdieľať môj problém a zistiť, či niekto nemá ani skúsený niečo podobné, alebo mal nejakú radu, tak předem děkuji za čítanie, naozaj oceňujem to, čo ľudia tu. Mám nepoužívajú moje PSP sa v malom množstve za rok hned, a to bolo v prípade, vnútri zásuvky pre túto dobu. Beriem na dobrú starostlivosť o moje veci, a nikdy sa znížil, alebo je vystavený extrémnym teplotám alebo manipulovať s jeho vnútornosti atď atď Vyzerá to, ako by ste práve vzal ju z krabice, a to nie je preháňania. Tak ako tak som chcel hrať niektoré FF Taktiky: Lev Wars pre zmenu, tak jsem je vzal a pokúsil sa o moc. Nie na všetkých svetiel. (väčšina ľudí správu podobné problémy, len jeden zo svojich svetiel prísť o) Samozrejme som si myslel: "Dobrá batérie, musia byť vyčerpané všetky po tejto dobe ..." Nepřekvapí mě, tak som zapojený do steny pomocou AC adaptéra Stalo sa, a stále nie je náhoda, ani svetlo. Aj odtiaľ sa pokúsil svoje auto adaptér s mojim autom na (Svetlo na porte adaptér prišiel na PSP svetla neboli) Rovnako ako môj USB kábel s mojím počítačom. Potom som sa pokúsil pričom z batérie a pripojenie priamo pomocou napájacieho adaptéra do múru rôzne porty samozrejme, a ešte nie šťastie. Všetko je zapojený do správne a ja som sa pokúsil všetko od R Holding a obracia sa na to skúsiť to s Wlan a vypnutie rovnako. Tak prečo nie je to funguje? Je dosť frustrujúce vedieť nemůžu starať sa o niečo, ale to jednoducho prestane fungovať ... válet sa Môj systém je PSP klavír Black: 2001 model. A byt psp. Opäť sa na vedomie môj systém nie je mi buď zelené alebo oranžové svetlo. Niektoré ďalšie veci na vedomie; - Batérie bola vnútri PSP keď bol uložený preč. - Režim spánku môžu byť aktívne počas určitej doby trvania, však verím, len batérie by boli postihnuté. Pochopitelně to nie je problém batériu inak by pracoval, keď pripojiť bez batérie, a to nemôže byť problém s mojím adaptéra, pretože som ako môj počítač a moje auto. Takže čo je tu? Vďaka opäť za prispenia svojho času a záujmu, a teším sa na odpoveď môžem dostať. Môj brat je elektrodôstojníka, a já mu mohol pozrieť na to, pretože môj záruka je preč tak ako tak (musel som ju navždy), ale chcel by som sa dostať čo najviac informácií, ako môžem vopred, a ako som dokonca domnievajú, Sony Tlačové. Sony pomoc viac ako: "Platiť za prvé, my ti to neskôr, alebo jednoducho neřekl, vôbec." Ešte raz vďaka! EDIT: Já nevím, ktoré aktualizácie firmvéru som na to, musel jsem Crysis Core ... Ja viem, že veľa, tak čo je pred tým a Skype Update bych řekl jsem. |