мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

ПСП: Није укључивање Не светла.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. јуни 2009, 16:35
Нови члан групе

Default ПСП: Није укључивање Не светла.

Желим да деле мој проблем и да ли је било ко је било нешто слично доживели или имали било који савет, хвала унапред, тако да за читање, ЈА стварно поштовати оно што људи раде овде.

Имам не користи мој ПСП у малом под годину дана, а то је у случају, унутар фиоке за тај временски период. ЈА узети добру бригу моје ствари, и никад се одустало, или је изложена екстремним температурама или тамперед са својих утроба итд Изгледа као да сте управо узео га из кутије, а да се не претјерали.

Аныуаыс сам хтела свирати неки ФФ тактика: Тхе Лион Уарс за промену, па сам га и покушао да је на струју. Нема светла на све. (већина људи извештај сличне проблеме, само је један од њихових фарова хајде) Очито сам мислио "Па батерије морају бити осиромассеним након свега овога времена ..." Не чуди ме, прикључен тако да сам га у зид помоћу АЦ адаптер долази са, и даље нема среће, чак ни светлост.

Ја суђен мој ауто адаптер са својим аутом на, (Светло на адаптер дошао на порту, ПСП светла није), као и мој УСБ кабл са мојим рачунар.

Тада сам покушао узети батерију и директно повезивање то помоћу АЦ адаптер, зид на различите портове, наравно, и даље нема среће.

Све је уредно прикључени на струју и покушао сам све, од Холдинга Р и окреће га, да га покушавају са УЛАН и офф ас уелл. Па зашто се то не ради? То је прилично фрустрирајући да знају да могу да води бригу о нешто, али само престаје радни ... лол

Мој систем је ПСП пиано Блацк: 2001 модел. Стан ПСП.

Поново упућивање система је моје белешке не дају ми било зелено или Оранге светло.

Неке друге ствари на уму;

- Батерија у ПСП је док је била? Ува далеко.
- Слееп моду мај су активни у неким од трајања, но ја верујем само батерије би била погођена.

Очито није проблем батерије остало би радили када прикључени на струју без батерије, и то не може да буде проблем са моје адаптер од ЈА суђен оба рачунара и мој ауто. Па шта је овде? Хвала опет за доприносе вашем времену и брига, и ја радовати се одговор на било које не могу добити.

Мој брат је инжињер електротехнике, а ја му могу да имају поглед на њега јер мој гаранција је отишао Аныуаы (имао сам га заувек), али ја бих да се што више информација како могу унапред, и пре него сам па размислите Соны Сервис. Соны је више подршке као што су:
"Плаћање први, ми ћемо вам рећи касније, или само не ти рећи све."

Још једном, хвала!

Едит: Не знам шта Фирмуаре упдате сам на то, имао сам Црысис Цоре ... Знам да је пуно, тако да што је пре тога и Скыпе Упдате рекао бих сам.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Екстерно ХДД 1ТБ - Лимени опшив Осветљење - лоше ствари које се догодило Паул4763 Дривес & Измјењиви медији 6 28. Окт 2009 12:55
Помоћ - ПЦ-Скретање сама Искључено Схазза54 Генерал Хардуаре Цхат 11 24. Јул 2009 04:04
Лаптоп ХП Сцреен навика Укључите Хард Дриве навика Покрени: светла на Али ....... Гра Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 8 5 аугуст 2009 18:28
Монитор светла горе и горе рачунар чизме али монитор не приказује ништа мида Генерал Хардуаре Цхат 1 9. јуна 2009 15:05
Ксбокс 360 - 2 Црвена светла Демтсцхук ПЦ & конзоле Игре 12 22 октобар 2008 10:12
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц