az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

PSP: Not açma, No yanar.

Reply

Konu Araçları
Old 14 Haziran 2009, 16:35
Yeni Üye Grubu

Default PSP: Not açma, No yanar.

Ben sorunu paylaşmak istiyorum ve görmek eğer kimse ya deneyimli benzer ya da herhangi bir öneri vardı, okuma için şimdiden çok teşekkürler, gerçekten burada ne teşekkür ederiz.

Ben benim PSP kullanılmayan bir yılda artık küçük, küçük ve bir durumda olduğu zaman bu dönem için bir çekmecenin içinde. Benim mal ve iyi bak onu asla bırakmadı veya aşırı sıcaklık veya vs vs gibi görünüyor onun insides Kurcalanmış için maruz gibi sadece kutunun dışarı aldı ve exaggerating değil.

Zaten bazı FF Taktikler oynamaya: Aslan Savaşları bir değişim, yani bunu alıp üzerinde güç çalıştığınız istedim. Hayır ışıkları at all. (Çoğu insan, benzer sorunları rapor tek kendi ışıkların hadi) Açıkçası ben "Şey pil tüm bu zaman sonra tükenirse gerektiğini düşündüm ..." Bana ben duvara birlikte gelen AC adaptörü kullanarak bu takılı sürpriz yok, bu yüzden, ve hala bir şans değil, hatta bir ışık.

O zaman benim araba ile, adaptör bağlantısı (Işık benim araç adaptörü denedim on PSP ışıkları) gibi benim bilgisayar ile USB kablosunu didn't geldi.

Sonra ben ve doğrudan bu, tabii ki farklı duvar bağlantı noktaları, ve hala hiç şans AC adaptörü kullanarak bağlanma batarya yaptırmayı denedim.

Herşey düzgün takılı ve ben Holding'in Ar her şeyi denedim ve bu dönüm, WLAN ile de açmak ve kapatmak için çalışıyor. Öyleyse neden çalışmıyor? Daha çok bir şey bakmak bilmek korkutucu, ama bu çalışma sadece durur ... çok komik

Sistemin bir PSP Piyano Siyah: 2001 model. Bir düz PSP.

Bir kez daha dikkat benim sistem değil ya Yeşil veya Turuncu ışık bana veren olun.

Diğer bazı şeyler nota;

- Pil ve PSP içinde olduğu süre uzak saklanan oldu.
- Uyku modu olarak bazı süresi boyunca etkin olabilir, ancak ben sadece pil etkilenmiş olacağını düşünüyorum.

Açıkçası o zaman bir pil takılı çalıştım bir pil sorun başkasının değil, ve bende de benim bilgisayar ve araba çalıştı bir sorun benim adaptör ile mümkün değildir. Peki ne kadar var? Tekrar zaman ve endişe katkı için teşekkür ederiz ve ileri I get herhangi bir yanıt bekliyoruz.

Kardeşim bir Elektrik Mühendisi, ve çünkü benim garanti zaten (ben sonsuza kadar) bunu yaşadım gitti ona, ama ben daha fazla bilgi almak isterseniz ona bir göz olabilir yapamam önceden ve önce hatta Sony Bakım düşünün. Sony destek daha fazla gibidir:
", Daha sonra veya bildireceğiz tüm at söyleme ilk ödeyin."

Bir kez daha, teşekkürler!

EDIT: Ben Bellenim Bu konuda hangi güncelleme bilmiyorum, ben Crysis Core vardı ... bu yüzden ne olursa olsun ve Skype Güncelleştirmesi I var söyleyebilirim önce bu kadar, biliyorum.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından