менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

PSP: не повертаючись в, Lights.

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 16:35
Нові члени групи

Default PSP: не повертаючись в, Lights.

Я хотів би поділитися своїм питанням і подивитися, якщо хто-небудь відчувають щось подібне або будь-які поради, так Заранее спасибо за читання, я дійсно ціную те, що люди роблять тут.

Я не використовував свій PSP в трохи менше року зараз, і це було у випадку, усередині ящика для цього періоду часу. Я добре дбати про моїх речей, і ніколи не випускав його, чи він піддається впливу екстремальних температур або підроблені нутрощі т.д і т.п. Це виглядає як якби ви тільки що вийняли з коробки, і це не перебільшую.

У будь-якому випадку я хотів грати в деякі FF Tactics: The Lion Війни за змінами, так що я взяв його і спробував включити його. Немає світла взагалі. (в основному люди повідомляють про подібних проблем, тільки один з їхніх вогні Come On) Очевидно, я подумав: "Ну батареї повинні бути вичерпані після всього цього часу ..." Ні для мене несподіваним, тому я включив його в стіну за допомогою мережного адаптера він прийшов з, і до цих пір не щастить, ні навіть світло.

Тоді я спробував мою машину з адаптером мій автомобіль, (світло на порт адаптера прийшли на, PSP фари немає) а також мої USB шнур з мого комп'ютера.

Потім я спробував виймаючи акумулятор і безпосередньо з'єднує його з допомогою адаптера змінного струму, на інші порти, стіни, звичайно, і до цих пір не щастило.

Все правильно підключено, і я спробував все від холдингу R і перетворення його, щоб спробувати з Wlan і вимикається також. Так чому не працює? Це досить неприємно знаю, що можу подбати про щось, але вона просто перестає працювати ... ха-ха-ха

Моя система PSP Piano Black: 2001 моделі. Плоский PSP.

Знову Запишіть мій система не дає мені ні зелений або оранжевий світло.

Деякі інші речі до відома;

- Батарея була всередині PSP Хоча було зберігати геть.
- Режим сну можуть бути активними протягом деякого терміну, проте я вважаю, просто батареї були б порушені.

Зрозуміло, це не проблема акумуляторів інакше воно б працювало, коли підключити без батареї, і це не може бути проблеми з адаптера, так як я спробував як мій комп'ютер і моя машина. Так що ж тут? Ще раз спасибі за сприяння ваш час і інтерес, і я з нетерпінням чекаю відповіді я можу отримати.

Мій брат, інженер-електрик і я міг би йому поглянути на це з моєї гарантії списані (я був його назавжди), але я хотів би отримати якомога більше інформації, як я можу заздалегідь, і перш ніж я навіть розглянути Sony обслуговування. Sony підтримку більше схоже на:
"Pay-перше, ми розповімо вам пізніше, або просто не сказати вам на всіх".

Ще раз, спасибо!

EDIT: Я не знаю, яке оновлення вбудованого я маю на це, я був Crysis Core ... Я знаю, що багато чого, тому все, що до цього і оновлення Skype я б сказав, у мене є.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
1TB Зовнішній жорсткий диск - Flashing Lights - Bad Things Have Happened Paul4763 Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 28 жовтня 2009 12:55
Допомога - ПК Переходячи Сама Off Shazza54 Генеральний обладнання чат 11 24 вересня 2009 04:04
Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... Гра Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 5 серпня 2009 18:28
Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого Mida Генеральний обладнання чат 1 9 червня 2009 15:05
Xbox 360 - 2 Red Lights Demtschuk PC & консоль Gaming 12 22 жовтня 2008 10:12
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.