![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хотів би поділитися своїм питанням і подивитися, якщо хто-небудь відчувають щось подібне або будь-які поради, так Заранее спасибо за читання, я дійсно ціную те, що люди роблять тут. Я не використовував свій PSP в трохи менше року зараз, і це було у випадку, усередині ящика для цього періоду часу. Я добре дбати про моїх речей, і ніколи не випускав його, чи він піддається впливу екстремальних температур або підроблені нутрощі т.д і т.п. Це виглядає як якби ви тільки що вийняли з коробки, і це не перебільшую. У будь-якому випадку я хотів грати в деякі FF Tactics: The Lion Війни за змінами, так що я взяв його і спробував включити його. Немає світла взагалі. (в основному люди повідомляють про подібних проблем, тільки один з їхніх вогні Come On) Очевидно, я подумав: "Ну батареї повинні бути вичерпані після всього цього часу ..." Ні для мене несподіваним, тому я включив його в стіну за допомогою мережного адаптера він прийшов з, і до цих пір не щастить, ні навіть світло. Тоді я спробував мою машину з адаптером мій автомобіль, (світло на порт адаптера прийшли на, PSP фари немає) а також мої USB шнур з мого комп'ютера. Потім я спробував виймаючи акумулятор і безпосередньо з'єднує його з допомогою адаптера змінного струму, на інші порти, стіни, звичайно, і до цих пір не щастило. Все правильно підключено, і я спробував все від холдингу R і перетворення його, щоб спробувати з Wlan і вимикається також. Так чому не працює? Це досить неприємно знаю, що можу подбати про щось, але вона просто перестає працювати ... ха-ха-ха Моя система PSP Piano Black: 2001 моделі. Плоский PSP. Знову Запишіть мій система не дає мені ні зелений або оранжевий світло. Деякі інші речі до відома; - Батарея була всередині PSP Хоча було зберігати геть. - Режим сну можуть бути активними протягом деякого терміну, проте я вважаю, просто батареї були б порушені. Зрозуміло, це не проблема акумуляторів інакше воно б працювало, коли підключити без батареї, і це не може бути проблеми з адаптера, так як я спробував як мій комп'ютер і моя машина. Так що ж тут? Ще раз спасибі за сприяння ваш час і інтерес, і я з нетерпінням чекаю відповіді я можу отримати. Мій брат, інженер-електрик і я міг би йому поглянути на це з моєї гарантії списані (я був його назавжди), але я хотів би отримати якомога більше інформації, як я можу заздалегідь, і перш ніж я навіть розглянути Sony обслуговування. Sony підтримку більше схоже на: "Pay-перше, ми розповімо вам пізніше, або просто не сказати вам на всіх". Ще раз, спасибо! EDIT: Я не знаю, яке оновлення вбудованого я маю на це, я був Crysis Core ... Я знаю, що багато чого, тому все, що до цього і оновлення Skype я б сказав, у мене є. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1TB Зовнішній жорсткий диск - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 28 жовтня 2009 12:55 |
| Допомога - ПК Переходячи Сама Off | Shazza54 | Генеральний обладнання чат | 11 | 24 вересня 2009 04:04 |
| Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... | Гра | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 5 серпня 2009 18:28 |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Xbox 360 - 2 Red Lights | Demtschuk | PC & консоль Gaming | 12 | 22 жовтня 2008 10:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |