![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам лаптоп с тези очила: Intel Core 2 Duo 2.00ghz 2GB RAM (DDR2) ATI Мобилност Radeaon HD 3470 16gb HDD Както и аз искам да знам ще Далечния Извикай 2 работят по моя лаптоп и ако да, каква настройка ще Предполагам, че може да играе? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз сериозно съмнение той ще бъде подкрепен, но да, мисля, че трябва да играе там.
| |||
| |||
| Може да означава, 160GB HD нали? не 16 ... Вие трябва да можете да играете, като thingie каза. Google на системните изисквания, мисля, че чух, че HD3000 серията е подкрепен ....
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| yer съжалявам тип Да имам предвид 160gb. Благодаря за помощта болни Google сега |
|
| |||
| |||
| Аз може да бъде твърде късно, но Farcry не е толкова добро. Можете основно направи същото мисии над три часа и повече и повече и повече и ................... Това беше забавно на първо, но повторението стане ....... добре ........ повтарящи се. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Поддържани са Цитат:
Промени: И да се съглася с един Budda, тази игра е доста смесени отзиви, някои любовта някои мразят TBH ми хареса, че в началото, завършен около 16%, а след това имам наистина отегчени от правиш едно и също нещо отново и отново, можете прекарват по-голямата част от времето, точно драйвер от точка до точка "прозявка"
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Да SW знам какво имаш предвид LOL. Най-накрая стана търпението и играе до края разочароващи. Да не се притеснява това BTW, аз ще ви позволи да знаете storyline ако искате и там никога не е повече "мисии", отколкото имаш в първите 16%. Убийте човекът, унищожи конвоя, удар нещо, и те всички са на една и съща през цялата игра. След Hype, бях много разочарован. Ако имаше някой Мразех това беше достатъчно Gamer Бих ги изпратите играта за свободно LOL. Играе FPS игри за 20 години и това беше най-тежките аз сте някога играч. |
|
| |||
| |||
| уау този голям разговор сте направили Бъба и бях много впечатлен от първите Далечния Извикай. Както всички игри става дума за вашето собствено мнение. Но аз си мислех за нея, но сега се Im sorta над нея. Аз искам да отида Crysis вместо Im и все още се опитват да разбера, ако owuld работата по ym лаптоп или не. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| съгласни с бълбучко тотално му е загуба на пари мисии същото отново и отново, като bioshock stomp около убие това. Снимка, че отново и отново, сякаш те искат само да се подобри графика и зная U може да унищожи и Hitman, ако вашата система може да играе Crysis разбирам. му, така и за сцената стане по-добре всеки път, когато играем
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Трябва да разминават с Crysis забележката, много overrated ММО, сега Crysis торпила е далеч по-добра игра
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |