![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám notebook s těmito parametry: Intel Core 2 Duo 2.00GHz 2 GB RAM (DDR2) ATI mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Každopádně chci vědět bude Dálném Cry 2 na mém notebooku, a pokud ano, jaké nastavení si myslíš, že by mohl hrát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem vážně pochybovat, že budou podporovány, ale ano, myslím, že by měla hrát na zde.
| |||
| |||
| Nacházíte se rozumí 160gigabajt hd pořádku? ne 16 ... Ty by měly být schopny hrát, jako thingie řekl. Google systémové požadavky, myslím, že jsem slyšel, že HD3000 série je ....
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| yer líto typu ano mám na mysli 160gigabajt díky za pomoc nemocným google it now |
|
| |||
| |||
| I může být příliš pozdě, ale Farcry není dobré. Ty v podstatě totéž tři se znova a znova a znova a znova a ................... Byla to zábava na první, ale opakování dostane ....... dobře ........ opakují. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Podporovány jsou Citace:
Edit: A jo jeden souhlasit s Budda, tato hra má hodně smíšené recenze, někteří milují někteří nenávidí Tbh Líbí se mi to na začátku, která byla dokončena kolem 16% a potom dostal opravdu nenudí dělat stejnou věc znovu a znovu, budete trávit většinu času právě řidič z místa na místo "zet"
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| SW Jo já vím, co myslíš lol. Nakonec jsem dostal až na trpělivost a hráli na konci zklamání. Don't obtěžovat tak BTW, uvidíme vás informovali o příběhu, pokud chcete, a tam se nikdy více "poslání", než byste dostali v prvních 16%. Zabij chlápka, zničit konvoj, něco vyhodit, a všechny jsou stejné pro celou hru projít. Po trik, byl jsem tvrdě zklamán. Pokud by byl někdo jsem nenáviděl natolik, že byl hráč bych poslat hru zdarma lol. Bylo hraní FPS her na 20 let a tohle bylo nejhorší, co jsem kdy hrál. |
|
| |||
| |||
| wow to je velká call jste Bubbu a byl jsem velmi zapůsobilo první hony. Podobně jako všechny hry, jde o vlastní názor. Ale přemýšlel jsem, jak se to, ale teď im sorta nad ním. Chci se dostat Crysis místo a im stále snaží přijít na to, je-li to owuld ym práci na notebooku, nebo ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubbo naprosto souhlasím s jeho plýtvání peněz stejné mise znovu a znovu, jako BioShock dusat kolem tohoto zabít. pic, aby znovu a znovu, se zdá, že chce pouze na zlepšení grafiky a wot u může zničit a zabiják, pokud váš systém může hrát Crysis dostat. jeho tak dostane lépe hratelný a pokaždé, když se na ni hrát
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Musím nesouhlasit s Crysis poznámka, velmi Přeceněné IMO, nyní Crysis hlavice je mnohem lepší hra
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ram Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 26. listopadu 2008 11:59 |
| Také jsem mít RAM otázku | tomthedrummer1992 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 6. října 2008 11:04 |
| Jen otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Obecné Hardware Chat | 9 | 6. Prosinec 2007 15:08 |
| Dalším RAM otázka! | sturo | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 10. října 2007 09:58 |
| Otázka prosím pomozte> _ < | Ria | Obecné Hardware Chat | 3 | 10. dubna 2007 12:58 |
| Thread Nástroje | |
| |