![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω ένα laptop με αυτά τα χαρακτηριστικά:
Intel Core 2 Duo 2.00ghz 2GB RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Τέλος πάντων θέλω να μάθω θα Far Cry 2 εργασίες για φορητό υπολογιστή μου και, αν ναι, τι σας κάνει ρύθμιση νομίζω ότι θα μπορούσε να παίξει; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I σοβαρά αμφιβολία θα πρέπει να υποστηριχθούν, αλλά ναι, νομίζω ότι θα πρέπει να παίξουν εκεί.
|
|||
|
|||
|
Εσείς έχετε δικαίωμα σημαίνει 160GB HD; δεν 16 ... Θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξουν, όπως είπε thingie. Google τις απαιτήσεις του συστήματος, νομίζω άκουσα ότι HD3000 σειρά υποστηρίζεται ....
|
|||
|
|||
|
YER συγγνώμη τύπου ναι εννοώ 160GB. ευχαριστώ για τη βοήθεια της κακής google τώρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα μπορεί να είναι πολύ αργά, αλλά Farcry ότι δεν είναι καλή. Θα κάνουμε το ίδιο στην ουσία τρεις αποστολές ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ...................
Είχε πλάκα στην αρχή, αλλά η επανάληψη γίνεται ....... καλά ........ επαναλαμβανόμενη. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Υποστηριζόμενα είναι
Απόσπασμα:
Edit: Και συμφωνώ με ένα ναι Budda, αυτό το παιχνίδι είχε πολλά ανάμεικτα σχόλια, λίγη αγάπη κάποια μίσος TBH μου άρεσε στην αρχή, συμπληρώνεται το 16% περίπου και στη συνέχεια να έχεις πραγματικά βαρεθεί να κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, θα περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μόνο οδηγό από σημείο σε σημείο "χασμουρητό"
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι SW Ξέρω τι σημαίνει lol. Τελικά σηκώθηκε και την υπομονή να παίξει αυτό το απογοητευτικό τέλος. Δεν χρειάζεται να κάνουν BTW, εγώ θα σας ενημερώσουμε για την ιστορία, αν θέλετε και εκεί δεν είναι ποτέ πια "αποστολές" από ό, τι έχεις στο πρώτο 16%. Σκότωσε τον τύπο, να καταστρέψουν τα συνοδείας, μέχρι πλήγμα κάτι, και είναι όλοι το ίδιο με το σύνολο του παιχνιδιού. Μετά την δημοσιότητα, θα ήταν απολύτως απογοητευμένος.
Αν υπάρχει κάποιος μου μισούσε το γεγονός ότι ήταν ένας gamer θα ήθελα να τους στείλει το παιχνίδι σε ελεύθερη lol. Παίζει παιχνίδια FPS για 20 χρόνια και αυτό ήταν το χειρότερο από έχω παίξει ποτέ. |
|
|
|||
|
|||
|
wow thats μεγάλη κλήση που έχετε κάνει Bubba και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από το πρώτο Far Cry. Όπως όλα τα παιχνίδια, τι αφορά την δική σας γνώμη. Αλλά σκεφτόμουν να πάρετε, αλλά τώρα im sorta του. Θέλω να Crysis αντί im ακόμα και προσπαθώντας να υπολογίσω εάν owuld εργασίες γσ laptop ή μη.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Συμφωνώ απόλυτα με Bubba τη σπατάλη αποστολές ίδια ξανά και ξανά, όπως και bioshock STOMP γύρω από αυτό το σκοτώσει. pic ότι, ξανά και ξανά, φαίνεται ότι θέλουν μόνο να βελτιώσει τα γραφικά και WOT και μπορούν να καταστρέψουν hitman και αν το σύστημά σας μπορεί να παίξει crysis το αποκτήσουν. παίζονται μέχρι την καλύτερη και γίνεται κάθε φορά που θα παίξετε
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρέπει να διαφωνήσω με το Crysis παρατήρηση, πολύ overrated IMO, τώρα Crysis κεφαλή είναι πολύ καλύτερο παιχνίδι
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |