μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Ερώτηση σχετικά με το Far Cry 2

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 23:21
Μέλος Ομάδα

Default Ερώτηση σχετικά με το Far Cry 2

Έχω ένα laptop με αυτά τα χαρακτηριστικά:

Intel Core 2 Duo 2.00ghz
2GB RAM (DDR2)
ATI Mobility Radeaon HD 3470
16GB HDD

Τέλος πάντων θέλω να μάθω θα Far Cry 2 εργασίες για φορητό υπολογιστή μου και, αν ναι, τι σας κάνει ρύθμιση νομίζω ότι θα μπορούσε να παίξει;
Old 6 Νοεμβρίου 2008, 02:55
Ομάδα Δωρητών

I σοβαρά αμφιβολία θα πρέπει να υποστηριχθούν, αλλά ναι, νομίζω ότι θα πρέπει να παίξουν εκεί.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 6 Νοεμβρίου 2008, 04:13
Ομάδα Δωρητών

Εσείς έχετε δικαίωμα σημαίνει 160GB HD; δεν 16 ... Θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξουν, όπως είπε thingie. Google τις απαιτήσεις του συστήματος, νομίζω άκουσα ότι HD3000 σειρά υποστηρίζεται ....
Old 6 Νοεμβρίου 2008, 13:25
Μέλος Ομάδα

YER συγγνώμη τύπου ναι εννοώ 160GB. ευχαριστώ για τη βοήθεια της κακής google τώρα
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 07:37
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορεί να είναι πολύ αργά, αλλά Farcry ότι δεν είναι καλή. Θα κάνουμε το ίδιο στην ουσία τρεις αποστολές ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ...................

Είχε πλάκα στην αρχή, αλλά η επανάληψη γίνεται ....... καλά ........ επαναλαμβανόμενη.
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 10:51
Συντονιστής Ομάδας

Υποστηριζόμενα είναι
Απόσπασμα:
Supported Video κάρτες:
NVidia 6800, nVidia σειρά 7000, σειρά 8000, 9000, 200 σειρά. 8800M και 8700M υποστηρίζονται για φορητούς υπολογιστές. ATI X1650 - 1950 σειρά, σειρά HD2000, σειρά HD3000, HD4000 σειρά.
Ήμουν σε θέση να το παίξετε με φορητό υπολογιστή μου, Pentium M2.26 και 7800, αλλά σε μια άθλια 20-30 fps, τα δικά σας θα πρέπει να είναι σε θέση να το παίξετε

Edit: Και συμφωνώ με ένα ναι Budda, αυτό το παιχνίδι είχε πολλά ανάμεικτα σχόλια, λίγη αγάπη κάποια μίσος
TBH μου άρεσε στην αρχή, συμπληρώνεται το 16% περίπου και στη συνέχεια να έχεις πραγματικά βαρεθεί να κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, θα περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μόνο οδηγό από σημείο σε σημείο "χασμουρητό"

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 18 Νοεμβρίου 2008, 21:33
Ομάδα Δωρητών

Ναι SW Ξέρω τι σημαίνει lol. Τελικά σηκώθηκε και την υπομονή να παίξει αυτό το απογοητευτικό τέλος. Δεν χρειάζεται να κάνουν BTW, εγώ θα σας ενημερώσουμε για την ιστορία, αν θέλετε και εκεί δεν είναι ποτέ πια "αποστολές" από ό, τι έχεις στο πρώτο 16%. Σκότωσε τον τύπο, να καταστρέψουν τα συνοδείας, μέχρι πλήγμα κάτι, και είναι όλοι το ίδιο με το σύνολο του παιχνιδιού. Μετά την δημοσιότητα, θα ήταν απολύτως απογοητευμένος.

Αν υπάρχει κάποιος μου μισούσε το γεγονός ότι ήταν ένας gamer θα ήθελα να τους στείλει το παιχνίδι σε ελεύθερη lol. Παίζει παιχνίδια FPS για 20 χρόνια και αυτό ήταν το χειρότερο από έχω παίξει ποτέ.
Old 18 Νοεμβρίου 2008, 22:13
Μέλος Ομάδα

wow thats μεγάλη κλήση που έχετε κάνει Bubba και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από το πρώτο Far Cry. Όπως όλα τα παιχνίδια, τι αφορά την δική σας γνώμη. Αλλά σκεφτόμουν να πάρετε, αλλά τώρα im sorta του. Θέλω να Crysis αντί im ακόμα και προσπαθώντας να υπολογίσω εάν owuld εργασίες γσ laptop ή μη.
Old 22 Νοεμβρίου 2008, 14:31
Ομάδα Δωρητών

Συμφωνώ απόλυτα με Bubba τη σπατάλη αποστολές ίδια ξανά και ξανά, όπως και bioshock STOMP γύρω από αυτό το σκοτώσει. pic ότι, ξανά και ξανά, φαίνεται ότι θέλουν μόνο να βελτιώσει τα γραφικά και WOT και μπορούν να καταστρέψουν hitman και αν το σύστημά σας μπορεί να παίξει crysis το αποκτήσουν. παίζονται μέχρι την καλύτερη και γίνεται κάθε φορά που θα παίξετε

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 22 Νοεμβρίου 2008, 14:36
Συντονιστής Ομάδας

Πρέπει να διαφωνήσω με το Crysis παρατήρηση, πολύ overrated IMO, τώρα Crysis κεφαλή είναι πολύ καλύτερο παιχνίδι

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.