![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam laptop s ovim naočale: Intel Core 2 Duo 2.00ghz 2GB RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16gb HDD U svakom slučaju želim znati će Far Cry 2 rad na moj laptop i ako je tako šta postavka da li bi to moglo računati igrati? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ozbiljno sumnjam da će biti podržan, ali da, mislim da bi trebali igrati tamo.
| |||
| |||
| Ti misliš 160GB HD zar ne? ne 16 ... Trebali biste biti u mogućnosti da igra, kao što je rekao thingie. Google zahtjevi sustava, mislim da sam čuo da je HD3000 serija je podržana ....
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| yer žao tipa da mislim 160GB. hvala za pomoć bolesnom google ga sada |
|
| |||
| |||
| JA svibanj biti prekasno, ali Farcry da nije dobro. Vi učiniti isto u osnovi tri misije više i više i više i ................... Bilo je zabavno u početku, ali se dobiva ponavljanja ....... dobro ........ ponavljaju. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Podržani su Quote:
Edit: I da se slažete sa jednom Budda, ova igra ima mnogo mixed reviews, neki vole neki mrze TBH volio sam ga na početku, završen oko 16%, a zatim je dobio jako dosadno i radiš istu stvar više i više, te provesti većinu vremena samo driver od točke do točke "zijevati"
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Da SW znam šta znači lol. JA napokon je dobio na strpljenju i igrao je na razočaravajući kraj. Nemojte gnjaviti to BTW, ja ću pustiti te znati ako želite pričom i postoje NIKADA više "misija", nego što je dobio u prvoj 16%. Ubiti Gvido, uništiti konvoja, zatrubite nešto, i svi su isti kroz cijelu igru. Nakon hype, bio sam krajnje razočaran. Ako postoji netko bio sam mrzio dovoljno da je bio igrač bih poslati ih u igri besplatno lol. Bio igranje FPS igara za 20 godina i ovo je jedan od najgorih jednom sam ikad igrao. |
|
| |||
| |||
| vau taj veliki poziva koje ste napravili Bubba i bila sam jako impresionirana prvi Far Cry. Kao i sve igre se radi o vlastitom mišljenju. Ali sam mislio na to, ali sada im sorta nad njom. JA ištanje da biste dobili umjesto Crysis im i dalje pokušava shvatiti ako owuld rade na ym laptop ili ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba potpuno slažete sa svojim otpadni novca istim misijama opet i opet, kao bioshock stomp ubiti oko ovoga. pic koji, opet i opet, čini se oni samo žele da poboljšaju grafiku i znati u plaćeni ubojica može uništiti i ako vaš sustav može igrati crysis get it. njen tako igrati i bolje dobiva svaki put kad ga igrati
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Moram slaže s Crysis opasku, jako overrated IMO, sada Crysis bojeva glava je daleko bolja igra
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ram Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 26. studeni 2008 11:59 |
| JA isto tako imati RAM pitanje | tomthedrummer1992 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 6. listopad 2008 11:04 |
| Samo je pitanje (o moj PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6. prosinac 2007 15:08 |
| Drugi RAM pitanje! | sturo | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 10. listopad 2007 09:58 |
| Pitanje ugoditi pomoć> _ < | Rijas | General Hardware Chat | 3 | 10. travanj 2007 12:58 |
| Thread Tools | |
| |