![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy laptop ezeket specs: Intel Core 2 Duo 2.00ghz 2GB RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Akárhogy is akarom tudni a Far Cry 2 munka my laptop, és ha igen, mi az a beállítás mit gondol lehet játszani? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én komolyan kétséges, hogy támogatni kell, de igen, azt hiszem, meg kell játszani ott.
| |||
| |||
| Ugye, azt jelenti, 160GB HD nem? nem 16 ... Meg kell tudni játszani, mint a dolog mondta. A Google a rendszer követelményeinek, azt hiszem, hallottam, hogy a HD3000 sorozat támogatja ....
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Yer sajnálom típus igen gondolok 160GB. köszönöm a segítséget ill google ez most |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy túl késő, de a Farcry nem annyira jó. Ön alapvetően nem a három missziók újra és újra, és újra és újra, és ................... Ez volt az első móka, de az ismétlés lesz ....... is ........ repetitive. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| A támogatott Idézet:
Edit: És persze a egyetértek Budda, ez a játék már sok vegyes véleménye, néhány szerelem néhány utálom TBH Tetszett az elején, körülbelül 16%-ra, majd kaptam igazán unatkozik az ugyanazt a dolgot újra és újra, akkor töltjük a legtöbb időt a járművezető csak a pont-pont "Nudli"
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| SW Igen tudom mire gondolsz lol. Végre megvan az a türelem és játszott, hogy a csalódást keltő vége. Ne fáradj ezzel BTW, I'll let you know a történet, ha azt szeretné, és soha nem több "küldetések", mint itt az első 16%-át. Öld meg a srácot, elpusztítják a konvoj, fúj valamit, és ezek mind ugyanazon az egész játék révén. Miután a hype, én nagyon csalódott vagyok. Ha van valaki Gyûlöltem elég, hogy egy játékos azt küldje el neki a játék a szabad lol. Még játszott FPS játékok 20 év, és ez volt az egyik legrosszabb, amit valaha is játszottam. |
|
| |||
| |||
| wow thats nagy hívott volna Bébé és én nagyon lenyűgözte a Far Cry. Mint minden játékok jön a saját véleményét. De úgy gondoltam, hogy járjon, de most im sorta felette. Azt akarom, hogy ehelyett a Crysis és a PM is próbál rájönni, ha owuld munka ym laptop, vagy sem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba teljesen egyetértek, hogy kidobott pénz ugyanazon feladatok újra és újra, mint a BioShock trapp körüli ölni ezt. pic, hogy újra és újra, úgy tűnik, hogy csak szeretnénk javítani a grafika és a wot u tönkreteheti bérgyilkos, és ha a rendszer játszhat Crysis értem. úgy, hogy játszható, és egyre jobban minden egyes alkalommal, amikor játszani
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Gotta Crysis nem ért egyet azzal a megjegyzéssel, nagyon túlbecsült IMO, most Crysis Warhead van egy sokkal jobb játék
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ram kérdés | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 26. november 2008 11:59 |
| Nekem is van egy RAM kérdés | tomthedrummer1992 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 6. október 2008 11:04 |
| Csak egy kérdés (About My PC) | PC WhizzKid | Általános fémáru Chat | 9 | 6. december 2007 15:08 |
| Másik RAM kérdés! | sturo | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 10. október 2007 09:58 |
| Kérdés, kérem, segítsen> _ < | Ria | Általános fémáru Chat | 3 | 10. április 2007 12:58 |
| Téma eszközök | |
| |