![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מחשב נייד עם מפרט אלה: Intel Core 2 Duo 2.00ghz 2GB זיכרון RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16gb HDD בכל מקרה אני רוצה לדעת יהיה רחוק Cry 2 עובד על הנייד שלי, ואם כן מה ההגדרה לחשב את זה אתה יכול לשחק? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ברצינות, אני בספק יקבלו תמיכה, אבל כן, אני חושב שהוא צריך לשחק שם.
| |||
| |||
| אתה מתכוון לעשות 160GB HD נכון? לא 16 ... אתה אמור להיות מסוגל לשחק, כמו thingie אמר. דרישות המערכת של גוגל, אני חושב שמעתי כי סדרת HD3000 נתמך ....
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| סוג yer מצטער כן אני מתכוון 160GB. תודה על העזרה של Google חולה עכשיו |
|
| |||
| |||
| אני עלול להיות מאוחר מדי, Farcry אבל הוא לא כל כך טוב. אתה בעצם לעשות את אותו הדבר שלוש משימות פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם ו ................... זה היה כיף בהתחלה, אבל את מקבלת משנה ....... ובכן ........ חוזרים. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| הם נתמכים ציטוט:
עריכה: כמו כן א מסכים עם Budda, משחק זה היה הרבה ביקורות מעורבות, קצת אהבה קצת שנאה TBH אהבתי אותו ההתחלה, סיימו בערך 16% ואז ירדו ממש משועמם לעשות את אותו הדבר שוב ושוב, אתה מבלה את רוב הזמן רק הנהג מתוך הצבע על נקודה "לפהק"
|
| |||
| |||
| SW כן אני יודע למה אתה מתכוון LOL. אני סוף סוף יש את הסבלנות ואת שיחק את זה סוף מאכזב. אל תטרח לעשות זאת BTW, אני נודיע לך את storyline אם אתה רוצה ויש יותר לעולם "משימות" יש לך יותר ב 16% הראשונים. להרוג את האיש, להשמיד את השיירה, מכה על משהו, והם כולם באותה דרך את כל המשחק. לאחר hype, הייתי מאוד מאוכזב. אם יש מישהו שאני שונא זה היה מספיק gamer הייתי שולח להם את המשחק בחינם LOL. היה משחק FPS משחקים עבור 20 שנים, זה היה אחד הגרועים ביותר אי פעם אני כבר שיחק. |
|
| |||
| |||
| Wow thats גדול לקרוא שביצעת Bubba ואני מאוד התרשמתי לפי הראשון רחוק Cry. כמו כל המשחקים מדובר משלך דעה. אבל אני חשבתי על זה אבל עכשיו מקבל IM sorta עליה. אני רוצה לקבל במקום Crysis ו-IM עדיין מנסה להבין אם זה עובד owuld ב ym הנייד או לא. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מסכים לחלוטין עם Bubba את בזבוז של כסף המשימות אותן שוב ושוב, כמו bioshock לדרוס להרוג סביב זה. pic כי, שוב ושוב, נראה שהם רוצים רק כדי לשפר את הגרפיקה ואת wot U יכול להרוס ו hitman אם המערכת שלך יכול לשחק crysis לקבל את זה. playable שלה ועל כך מגיע לך יותר טוב כל הזמן לשחק אותה
|
| |||
| |||
| חייב להסכים עם Crysis ההערה, מאוד יתר על המידה IMO, כיום ראש חץ Crysis הוא משחק הרבה יותר טוב
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ראם שאלה | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 26 נובמבר 2008 11:59 |
| יש לי גם שאלה של זיכרון RAM | tomthedrummer1992 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 6 אוקטובר 2008 11:04 |
| רק שאלה (עוד על המחשב שלי) | מחשב WhizzKid | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 6 דצמבר 2007 15:08 |
| שאלה נוספת של זיכרון RAM! | sturo | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -10 אוקטובר 2007 09:58 |
| שאלה בבקשה עזרה> _ < | Ria | כללי חומרה צ 'אט | 3 | -10 לאפריל 2007 12:58 |
| שרשרת כלים | |
| |