![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu šias nešiojamas Specifikacijos: Intel Core 2 Duo 2.00GHz 2GB RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Šiaip noriu žinoti, bus Far Cry 2 darbas mano nešiojamas, ir jei taip, tai ką kuriame jūs skaitytis ji galėtų žaisti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš labai abejoju, bus remiama, bet taip, manau, jis turėtų žaisti ten.
| |||
| |||
| Jūs vidutinis 160GB HD teisė? ne 16 ... Jūs turite būti pajėgi atlikti, kaip thingie pasakė. "Google" sistemos reikalavimus, manau, kad aš girdėjau, kad HD3000 serijoje palaiko ....
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| yer Atsiprašome tipo taip turiu galvoje 160GB. Thanks for the help blogai google dabar |
|
| |||
| |||
| Man gali būti per vėlu, bet farcry nėra tokia gera. Jūs iš esmės tai tie patys trys atstovybės vėl ir vėl ir vėl ir vėl ir ................... Tai buvo įdomus ne pirmoji, bet pasikartojimas gauna ....... gerai ........ kartojasi. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Remtina Citata:
Edit: O Yeah sutinku su Buda, šis žaidimas turėjo mišrių apžvalgos, kai myli kai nekenčiama partija TBH I liked it pradžioje, baigė apie 16% ir po to gavo labai nuobodu, ir daro tą patį vėl ir vėl, galite praleisti didžiąją laiko dalį tiesiog vairuotojas iš taško į tašką "Žiovulys"
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| DR Yeah I know, ką reiškia lol. I finally got up kantrybės ir suvaidino jį nuvylė pabaiga. Nesijaudink darydamas BTW, I'll let you know siužeto, jei norite, ir yra niekada daugiau "misijas" kaip tu pateko į pirmąjį 16%. Kill vaikinas, sunaikinti vilkstinė, smūgis kažkas daugiau, ir jie visi yra tos pačios visą žaidimą per. Po hype, buvau skaudžiai nusivylė. Jei ten buvo kažkas aš nekenčiau, kad buvo pakankamai Gamer Noriu siųsti juos į laisvą lol žaidimą. Buvo žaisti FPS žaidimus, 20 metų, ir tai viena buvo baisiausia viena I've ever grojo. |
|
| |||
| |||
| wow thats big skambinti jums padarė Bubba ir buvau labai sužavėtas pirmasis Far Cry. Kaip ir visi žaidimai ateina į savo nuomonę. Bet aš galvojau gauti, tačiau dabar jiems sorta per jį. Noriu gauti Crysis, o ir jiems vis dar bando suprasti, jei owuld darbą rs nešiojamas ar ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sutinku su Bubba visiškai savo pinigų švaistymas pat misijų vėl ir vėl, kaip BioShock Stomp aplink nužudyti tai. pic, kad vėl ir vėl, atrodo, jie nori tik pagerinti grafika ir nežinau ir gali sunaikinti ir hitman, jei jūsų sistema gali žaisti Crysis get it. jos taip žaisti ir gerėja kiekvieną kartą žaisti
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Gotta nesutinku su Crysis pastabą, labai pervertino IMO, dabar Crysis galvutės yra daug geresnis žaidimas
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ram Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 26, 2008 11:59 |
| Aš taip pat turiu klausimą RAM | tomthedrummer1992 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 spalis 2008 11:04 |
| Tiesiog klausimas (Apie Mano PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6 gruodis 2007 15:08 |
| Kitas RAM klausimą! | sturo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 10 spalis 2007 09:58 |
| Klausimas Please help> _ < | Ria | General Hardware Chat | 3 | Balandis 10, 2007 12:58 |
| Temos įrankiai | |
| |