mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Jautājums par Far Cry 2

Reply

Thread Tools
Old 5 novembris 2008, 23:21
Loceklis

Default Jautājums par Far Cry 2

Man ir klēpjdators ar šiem specs:

Intel Core 2 Duo 2.00GHz
2GB RAM (DDR2)
ATI Mobility Radeaon HD 3470
16GB HDD

Anyway es vēlos zināt, būs Far Cry 2 darbu par manu portatīvo datoru, un, ja jā, tad kādas, kurā jūs izrēķināties tas varētu būt?
Old 6 novembris 2008, 02:55
Donors Group

Es nopietni apšaubīt tā tiks atbalstīti, bet jā, es domāju, ka vajadzētu spēlēt par tur.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 6 novembris 2008, 04:13
Donors Group

Jums ir 160GB hd tiesības? nav 16 ... Jūs varat spēlēt, kā thingie teica. Google sistēmas prasībām, es domāju, ka es dzirdēju, ka HD3000 sērija atbalsta ....
Old 6 novembris 2008, 13:25
Loceklis

yer sorry tips jā es domāju 160GB. Paldies par palīdzību slimiem google to tagad
Old Novembris 14, 2008, 07:37
Donors Group

Es pārāk vēlu, bet Farcry nav tik labs. Jūs būtībā to pašu trīs misijas vairāk un vairāk un vairāk un vairāk un ...................

Tas bija jautri sākumā, bet atkārtošana kļūst ....... labi ........ atkārtojas.
Old Novembris 14, 2008, 10:51
Moderator Group

Supported ir
Quote:
Supported Video kartes:
NVidia 6800, NVidia 7000 Series, 8000 sērija, 9000 sērija, 200 sērija. 8800M un 8700M atbalstītas klēpjdatorus. ATI X1650 - 1950 sērija, HD2000 sērija, HD3000 sērija, HD4000 sērija.
Man bija iespēja spēlēt ar manu laptop, Pentium M2.26 un 7800, bet nožēlojams 20-30 fps, jums vajadzētu spēt atskaņot to

Edit: Un jā piekrītu Budda, šī spēle bija daudz jauktu pārskatīšanas, dažas mīlestība dažas naida
TBH man patika tas ir sākums, kas pabeigti aptuveni 16% un pēc tam ieguva patiešām garlaicīgi, kā to pašu vēl un vairāk, jūs pavada lielāko daļu laika tikai vadītājam no punkta uz punktu "žāvāties"

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Novembris 18, 2008, 21:33
Donors Group

Yeah SW Es zinu, ko jūs domājāt lol. Es beidzot piecēlos pacietību un spēlēja to vilšanos beigām. Don't bother to darīt BTW, I'll let you zināt sižetu, ja vēlaties, un ir NEKAD vairāk "uzdevumu", kā tev ar pirmo 16%. Nogalināt puisis, iznīcināt karavānu blow kaut uz augšu, un viņi visi ir vienā visa spēle cauri. Pēc hype, man bija neciešami vīlušies.

Ja tur bija kāds es ienīst pietiekami, ka bija spēlētājs es nosūtītu tos spēle free lol. Ir spēlēt FPS spēles kā 20 gadus un šī bija vissliktākie viens man jebkad bijusi.
Old Novembris 18, 2008, 22:13
Loceklis

Wow thats liels zvans esat bubba un es biju ļoti pārsteigts par pirmo Far Cry. Tāpat kā visas spēles ir runa par savu atzinumu. Bet es domāju, kā iegūt to, bet tagad im sorta pār to. Es vēlos saņemt Crysis vietā un im joprojām mēģina saprast, ja tas owuld darbu ym klēpjdatoru vai ne.
Old Novembris 22, 2008, 14:31
Donors Group

piekrītu bubba pilnīgi tās naudas izšķiešana pašu misiju atkal un atkal, tāpat kā Bioshock Stomp ap nogalināt to. pic, ka atkal un atkal, šķiet, ka viņi vēlas tikai, lai uzlabotu grafiku un wot u var iznīcināt un gangsteris ja jūsu sistēma var spēlēt Crysis get it. tā tik spēlei un kļūst labāk katru reizi, kad spēlē to

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Novembris 22, 2008, 14:36
Moderator Group

Gotta nepiekrīt Crysis piezīmi, ļoti pārvērtēta IMO, tagad Crysis kaujas galviņu ir daudz labāka spēle

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.