![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Man ir klēpjdators ar šiem specs:
Intel Core 2 Duo 2.00GHz 2GB RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Anyway es vēlos zināt, būs Far Cry 2 darbu par manu portatīvo datoru, un, ja jā, tad kādas, kurā jūs izrēķināties tas varētu būt? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es nopietni apšaubīt tā tiks atbalstīti, bet jā, es domāju, ka vajadzētu spēlēt par tur.
|
|||
|
|||
|
Jums ir 160GB hd tiesības? nav 16 ... Jūs varat spēlēt, kā thingie teica. Google sistēmas prasībām, es domāju, ka es dzirdēju, ka HD3000 sērija atbalsta ....
|
|||
|
|||
|
yer sorry tips jā es domāju 160GB. Paldies par palīdzību slimiem google to tagad
|
|
|
|||
|
|||
|
Es pārāk vēlu, bet Farcry nav tik labs. Jūs būtībā to pašu trīs misijas vairāk un vairāk un vairāk un vairāk un ...................
Tas bija jautri sākumā, bet atkārtošana kļūst ....... labi ........ atkārtojas. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Supported ir
Quote:
Edit: Un jā piekrītu Budda, šī spēle bija daudz jauktu pārskatīšanas, dažas mīlestība dažas naida TBH man patika tas ir sākums, kas pabeigti aptuveni 16% un pēc tam ieguva patiešām garlaicīgi, kā to pašu vēl un vairāk, jūs pavada lielāko daļu laika tikai vadītājam no punkta uz punktu "žāvāties"
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeah SW Es zinu, ko jūs domājāt lol. Es beidzot piecēlos pacietību un spēlēja to vilšanos beigām. Don't bother to darīt BTW, I'll let you zināt sižetu, ja vēlaties, un ir NEKAD vairāk "uzdevumu", kā tev ar pirmo 16%. Nogalināt puisis, iznīcināt karavānu blow kaut uz augšu, un viņi visi ir vienā visa spēle cauri. Pēc hype, man bija neciešami vīlušies.
Ja tur bija kāds es ienīst pietiekami, ka bija spēlētājs es nosūtītu tos spēle free lol. Ir spēlēt FPS spēles kā 20 gadus un šī bija vissliktākie viens man jebkad bijusi. |
|
|
|||
|
|||
|
Wow thats liels zvans esat bubba un es biju ļoti pārsteigts par pirmo Far Cry. Tāpat kā visas spēles ir runa par savu atzinumu. Bet es domāju, kā iegūt to, bet tagad im sorta pār to. Es vēlos saņemt Crysis vietā un im joprojām mēģina saprast, ja tas owuld darbu ym klēpjdatoru vai ne.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
piekrītu bubba pilnīgi tās naudas izšķiešana pašu misiju atkal un atkal, tāpat kā Bioshock Stomp ap nogalināt to. pic, ka atkal un atkal, šķiet, ka viņi vēlas tikai, lai uzlabotu grafiku un wot u var iznīcināt un gangsteris ja jūsu sistēma var spēlēt Crysis get it. tā tik spēlei un kļūst labāk katru reizi, kad spēlē to
|
|
|
|||
|
|||
|
Gotta nepiekrīt Crysis piezīmi, ļoti pārvērtēta IMO, tagad Crysis kaujas galviņu ir daudz labāka spēle