![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam laptopa z tymi specyfikacjami: Intel Core 2 Duo 2.00ghz 2GB RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Anyway I wanna know Far Cry 2 będzie działać na moim laptopie, a jeśli tak, to jakie ustawienia nie można liczyć to może zagrać? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I poważne wątpliwości będą wspierane, ale tak, myślę, że powinni odgrywać w tym.
| |||
| |||
| Robisz oznacza 160 GB HD prawo? nie 16 ... Powinniśmy być w stanie odtworzyć, jak thingie powiedział. Google wymagania systemowe, myślę, że dowiedział się, że seria HD3000 jest obsługiwana ....
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| yer przepraszam typ tak mam na myśli 160GB. dzięki za pomoc chorym google teraz |
|
| |||
| |||
| I może być za późno, ale Farcry nie jest dobra. Jesteś w zasadzie to samo misji ponad trzy i więcej i więcej i więcej i ................... To było zabawne na początku, ale powtórzenia dostaje ....... dobrze ........ powtarzalnych. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Obsługiwane są Cytat:
Edit: I tak jeden uzgodnić z Budda, ta gra posiada wiele mieszanych opinii, niektórzy miłość niektórych nienawiść TBH lubiłem go na początku, zakończone około 16%, a następnie dostał really bored robić to samo przez cały można spędzić większość czasu po prostu sterownik z punktu do punktu "yawn"
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| SW Tak wiem co masz na myśli lol. I ostatecznie dostał się w cierpliwość i zagrał ją do końca rozczarowujące. Don't bother to BTW, I'll let you know fabuły, jeśli chcesz i nie są nigdy więcej "misje" niż masz w pierwszych 16%. Kill the guy, zniszczyć konwój, cios coś się, i wszystkie są takie same przez całą grę. Po hype, byłem bardzo rozczarowany. Jeśli ktoś był na tyle Znienawidziłem że był graczem Chciałbym wysłać je do gry za darmo lol. Been gry FPS gry na 20 lat i ten jeden był najgorsze I've ever odtwarzane. |
|
| |||
| |||
| wow thats a big połączenie dokonane Bubba i byłem pod wrażeniem przez pierwszego Far Cry. Jak w każdej grze chodzi o własną opinię. Ale miałem na myśli, ale teraz zaczyna im sorta nad nim. Chcę Crysis zamiast im i nadal próbujemy dowiedzieć się, jeśli owuld pracy YM na laptopa, czy też nie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba całkowicie zgadza się z jego stratą pieniędzy samym misje znowu i znowu, jak Bioshock Stomp wokół tego zabić. pic, że znowu i znowu, wydaje się, że chcą tylko poprawić grafikę i wot i może zniszczyć i Hitman, jeśli Twój system może odgrywać Crysis get it. jej tak grywalna i lepiej dostaje za każdym razem, gdy go odtworzyć
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Gotta zgadzam z Crysis uwagę bardzo przereklamowany IMO teraz Crysis Warhead jest znacznie lepsze gry
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |