mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Întrebare despre Far Cry 2

Reply

Thread Tools
Old 5 noiembrie 2008, 23:21
Grupul de stat

Default Întrebare despre Far Cry 2

Am un laptop cu aceste specs:

Intel Core 2 Duo 2.00ghz
2 GB RAM (DDR2)
ATI Mobility Radeaon HD 3470
16GB HDD

Oricum, vreau să ştiu Far Cry 2 va funcţiona pe sistemul meu laptop şi dacă da, ce setare nu-i asa Recunosc, ar putea juca?
Old 6 noiembrie 2008, 02:55
Grupul de donator

Mă îndoiesc, va fi sprijinit, dar da, cred că ar trebui să joace pe acolo.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 6 noiembrie 2008, 04:13
Grupul de donator

Te face să spun 160GB HD, nu-i asa? nu 16 ... Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a juca, a spus ca thingie. Google de cerinţele de sistem, cred că am auzit că este sprijinit HD3000 serie ....
Old 6 noiembrie 2008, 13:25
Grupul de stat

Ne pare rău yer tip da vreau sa spun 160GB. Multumesc pentru ajutor bolnav google-l acum
Old 14 noiembrie 2008, 07:37
Grupul de donator

I poate fi prea tarziu, dar Farcry nu este atat de buna. Ai face la fel, practic trei misiuni peste şi peste şi peste şi peste şi ...................

A fost amuzant la început, dar repetarea devine ....... bine ........ repetitive.
Old 14 noiembrie 2008, 10:51
Moderator Group

Sunt suportate
Citat:
Placi video suportate:
NVidia 6800, seria NVidia 7000, seria 8000, seria 9000, seria 200. 8800M si 8700M pentru laptop-uri susţinute. ATI X1650 - 1950 series, HD2000 series, HD3000 series, HD4000 serie.
Am fost în stare să-l joace cu meu laptop, Pentium M2.26 si un 7800, dar la un nefericit 20-30 fps, a ta ar trebui să fie capabil să-l joace

Edit: Si da un acord cu Budda, acest joc a avut o mulţime de amestecat revizuiri, unele dragoste unii urasc
TBH Mi-a plăcut la început, completat de circa 16%, iar apoi am plictisit de fapt de a face acelaşi lucru în repetate rânduri, va petrece cea mai mare parte a timpului doar driverul de la punct cu punct, "căscat"

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 18 noiembrie 2008, 21:33
Grupul de donator

Da SW Stiu ce vrei sa spui lol. În cele din urmă am ajuns până la răbdare şi jucat-o la sfârşitul dezamăgitoare. Nu încercaţi să facă acest lucru BTW, o voi lăsa să ştii de storyline, dacă doriţi şi de acolo nu sunt nici mai mult "misiuni" decât te-ai în prima de 16%. Kill pe tip, distruge convoi, sufla ceva, şi toate sunt la fel tot prin joc. După hype, am fost dezamăgit sorely.

Dacă nu a fost suficient de cineva pe care îl ura pe care a fost un gamer aş trimite-le joc gratuit lol. Joc jocurile FPS fost timp de 20 de ani şi asta a fost cel mai rău o am jucat vreodata.
Old 18 noiembrie 2008, 22:13
Grupul de stat

wow thats un mare apel pe care le-aţi făcut Bubba şi am fost foarte impresionat de primul Far Cry. Ca toate jocurile este vorba de propria opinie. Dar ma gandeam de a obţine aceasta, dar acum im sorta peste asta. Vreau să mă Crysis în loc de chat şi încă încearcă să dau seama dacă aceasta owuld munca pe Ym laptop sau nu.
Old 22 noiembrie 2008, 14:31
Grupul de donator

Bubba total de acord cu ei o risipă de bani acelaşi misiunile din nou şi din nou, ca BioShock Stomp jurul acestui omor. pic că, din nou şi din nou, se pare că vrea doar să se îmbunătăţească şi grafică wot u poate distruge şi hitman dacă sistemul poate juca Crysis sa-l aduc. sale şi devine astfel redate mai bine de fiecare dată când îl joacă

Un computer, o dată la mine bate joc de şah
Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 22 noiembrie 2008, 14:36
Moderator Group

Trebuie sa de acord cu Crysis remarcă, foarte supraapreciat OMI, acum warhead Crysis este un joc mult mai bine

Reply

Register

Marcaje