![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un laptop cu aceste specs: Intel Core 2 Duo 2.00ghz 2 GB RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Oricum, vreau să ştiu Far Cry 2 va funcţiona pe sistemul meu laptop şi dacă da, ce setare nu-i asa Recunosc, ar putea juca? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă îndoiesc, va fi sprijinit, dar da, cred că ar trebui să joace pe acolo.
| |||
| |||
| Te face să spun 160GB HD, nu-i asa? nu 16 ... Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a juca, a spus ca thingie. Google de cerinţele de sistem, cred că am auzit că este sprijinit HD3000 serie ....
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău yer tip da vreau sa spun 160GB. Multumesc pentru ajutor bolnav google-l acum |
|
| |||
| |||
| I poate fi prea tarziu, dar Farcry nu este atat de buna. Ai face la fel, practic trei misiuni peste şi peste şi peste şi peste şi ................... A fost amuzant la început, dar repetarea devine ....... bine ........ repetitive. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Sunt suportate Citat:
Edit: Si da un acord cu Budda, acest joc a avut o mulţime de amestecat revizuiri, unele dragoste unii urasc TBH Mi-a plăcut la început, completat de circa 16%, iar apoi am plictisit de fapt de a face acelaşi lucru în repetate rânduri, va petrece cea mai mare parte a timpului doar driverul de la punct cu punct, "căscat"
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Da SW Stiu ce vrei sa spui lol. În cele din urmă am ajuns până la răbdare şi jucat-o la sfârşitul dezamăgitoare. Nu încercaţi să facă acest lucru BTW, o voi lăsa să ştii de storyline, dacă doriţi şi de acolo nu sunt nici mai mult "misiuni" decât te-ai în prima de 16%. Kill pe tip, distruge convoi, sufla ceva, şi toate sunt la fel tot prin joc. După hype, am fost dezamăgit sorely. Dacă nu a fost suficient de cineva pe care îl ura pe care a fost un gamer aş trimite-le joc gratuit lol. Joc jocurile FPS fost timp de 20 de ani şi asta a fost cel mai rău o am jucat vreodata. |
|
| |||
| |||
| wow thats un mare apel pe care le-aţi făcut Bubba şi am fost foarte impresionat de primul Far Cry. Ca toate jocurile este vorba de propria opinie. Dar ma gandeam de a obţine aceasta, dar acum im sorta peste asta. Vreau să mă Crysis în loc de chat şi încă încearcă să dau seama dacă aceasta owuld munca pe Ym laptop sau nu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba total de acord cu ei o risipă de bani acelaşi misiunile din nou şi din nou, ca BioShock Stomp jurul acestui omor. pic că, din nou şi din nou, se pare că vrea doar să se îmbunătăţească şi grafică wot u poate distruge şi hitman dacă sistemul poate juca Crysis sa-l aduc. sale şi devine astfel redate mai bine de fiecare dată când îl joacă
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Trebuie sa de acord cu Crysis remarcă, foarte supraapreciat OMI, acum warhead Crysis este un joc mult mai bine
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |