![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám notebook s týmito parametrami: Intel Core 2 Duo 2.00GHz 2 GB RAM (DDR2) ATI mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Každopádne chcem vedieť bude Ďalekom Cry 2 na mojom notebooku, a ak áno, aké nastavenia si myslíš, že by mohol hrať? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som vážne pochybovať, že budú podporované, ale áno, myslím, že by mala hrať na tu.
| |||
| |||
| Nachádzate sa rozumie 160gigabajt hd poriadku? ne 16 ... Tie by mali byť schopné hrať, ako thingie povedal. Google systémové požiadavky, myslím, že som počul, že HD3000 série je ....
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| yer ľúto typu áno mám na mysli 160gigabajt vďaka za pomoc chorým google it now |
|
| |||
| |||
| I môže byť príliš neskoro, ale farcry nie je dobré. Ty v podstate to isté tri sa znova a znova a znova a znova a ................... Bola to zábava na prvý, ale opakovanie dostane ....... dobre ........ opakujú. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Podporované sú Citácia:
Edit: A jo jeden súhlasiť s Buddy, táto hra má veľa zmiešané recenzia, niektorí milujú niektorí nenávidia Tbh Páči sa mi to na začiatku, ktorá bola dokončená okolo 16% a potom dostal naozaj nenudí robiť rovnakú vec znovu a znovu, budete tráviť väčšinu času práve vodič z miesta na miesto "zet"
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| SW Jo já vím, čo myslíš lol. Nakoniec som dostal až na trpezlivosť a hrali na konci sklamanie. Don't obťažovať tak BTW, uvidíme vás informovali o príbehu, ak chcete, a tam sa nikdy viac "poslanie", ako by ste dostali v prvých 16%. Zabi chlápka, zničiť konvoj, niečo vyhodiť, a všetky sú rovnaké pre celú hru prejsť. Po trik, bol som tvrdo sklamaný. Ak by bol niekto som nenávidel natoľko, že bol hráč bych poslať hru zadarmo lol. Bolo hranie FPS hier na 20 rokov a toto bolo najhoršie, čo som kedy hral. |
|
| |||
| |||
| wow to je veľká call ste Bubba a bol som veľmi zapôsobila prvá hony. Podobne ako všetky hry, ide o vlastný názor. Ale premýšľal som, ako sa to, ale teraz im sorta nad ním. Chcem sa dostať Crysis miesto a im stále snažia prísť na to, je-li to owuld ym prácu na notebooku, alebo nie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba úplne súhlasím s jeho plytvanie peňazí rovnakej misie znovu a znovu, ako BioShock dusat okolo tohto zabiť. pic, aby znovu a znovu, sa zdá, že chce len na zlepšenie grafiky a WOT u môže zničiť a zabijak, ak váš systém môže hrať Crysis dostať. jeho tak dostane lepšie hratelný a zakaždým, keď sa na ňu hrať
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Musím nesúhlasiť s Crysis poznámku, veľmi precenenej IMO, teraz Crysis hlavica je oveľa lepšia hra
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |