![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам лаптоп са овим наочаре: Интел Цоре 2 Дуо 2.00гхз 2ГБ РАМ (ДДР2) АТИ Мобилиты Радеаон ХД 3470 16ГБ ХДД У сваком случају желим знати ће Фар Цры 2 рад на мој лаптоп и ако је тако шта поставка да ли би то могло рачунати играти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја озбиљно сумњам да ће бити подржан, али да, мислим да би требало играти тамо.
| |||
| |||
| Ти мислиш 160ГБ ХД зар не? не 16 ... Треба да буде у могућности да игра, као што је рекао тхингие. Гоогле захтеви система, мислим да сам чуо да је ХД3000 серија је подржана ....
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| ыер жао типа да мислим 160ГБ. хвала за помоћ болесном гоогле га сада |
|
| |||
| |||
| ЈА мај бити прекасно, али Фарцры да није добро. Ви учинити исто у основи три мисије више и више и више и ................... Било је забавно у почетку, али се добија понављања ....... добро ........ понављају. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Подржани су Куоте:
Едит: И да се слажете са једном Будда, ова игра има много миксед ревиеус, неки воле неки мрзе ТБХ волио сам га на почетку, завршен око 16%, а затим је добио јако досадно и радиш исту ствар више и више, те провести већину времена само дривер од тачке до тачке "зијевати"
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Да СУ знам шта значи лол. ЈА напокон је добио на стрпљењу и играо је на разочаравајући крај. Немојте гњавити то БТУ, ја ћу пустити те да знају ако желите причом и постоје НИКАДА више "мисија", него што је добио у првој 16%. Убити тип, уништити конвоја, затрубите нешто, и сви су исти кроз целу игру. Након хыпе, био сам крајње разочаран. Ако постоји неко био сам мрзи довољно да је био играч бих послати их у игри бесплатно лол. Био играње ФПС игара за 20 година и ово је један од најгорих једном сам икад играо. |
|
| |||
| |||
| Вау тај велики позива које сте направили буббле и била сам јако импресиониран први Фар Цры. Као и све игре се ради о сопственом мишљењу. Али сам мислио на то, али сада им сорта над њом. ЈА оскудица за добити уместо Црысис им и даље покушава да схвати ако оуулд раде на ым лаптоп или не. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Буббле потпуно слажете са својим отпадни новца истим мисијама опет и опет, као биосхоцк стомп убити око овог. ПИЦ који, опет и опет, чини се они само желе да побољшају графику и да знају у плаћени убица може уништити и ако ваш систем може играти црысис гет ит. њен тако играти и боље добија сваки пут кад га играти
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Морам слаже са Црысис опаску, јако оверратед ИМО, сада Црысис бојеве глава је далеко боља игра
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рам Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 новембар 2008 11:59 |
| ЈА исто тако имати РАМ питање | томтхедруммер1992 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 6 октобар 2008 11:04 |
| Само је питање (о мој ПЦ) | ПЦ УхиззКид | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 6 децембар 2007 15:08 |
| Други РАМ питање! | стуро | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 10 октобар 2007 09:58 |
| Питање угодити помоћ> _ < | Ријас | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |