![]() |
|
| |||
| |||
| Bu özellikleri ile dizüstü bilgisayar var: Intel Core 2 Duo 2.00ghz 2GB RAM (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16GB HDD Neyse benim laptopunda olacaktır Far Cry 2 eser ve ne ayar bilmek bunu oynayabilir saymak yapmak istiyor musunuz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ciddiye desteklenen, ancak kuşkusuz evet, ben orada oynamak gerektiğini düşünüyorum.
| |||
| |||
| Sen 160GB HD doğru anlama geliyor? 16 değil ... Oynamak gerekir gibi thingie söyledi. Google, sistem gereksinimleri, Ben HD3000 serisi duydum düşünüyorum .... desteklenmektedir
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Yer üzgünüm türü Evet 160gb demek. hasta Şimdi Google, Yardımınız için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Ben çok geç olabilir, ama Farcry bu iyi değil. Bunlar temel üzerinde aynı üç misyon ve tekrar tekrar ve tekrar yapmak ................... Bu ilk başlarda eğlenceli, ama yineleme ....... alır iyi ........ tekrarlayan. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Desteklenir Alıntı:
Düzenle: Ve bir Budda katılıyorum evet, bu oyun karışık değerlendirmeleri, bazı seviyorum bazı nefret bir çok oldu TBH Ben başında,% 16 ve tamamlanmış sonra gerçekten tekrar aynı şeyi yapıyor üzerinde, kullanıcılar sadece sürücü "" yarılmak noktası için zaman çoğu harcama sıkıldım beğendiniz
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Evet SW Seni lol ne anlama geldiğini biliyorum. Ben nihayet sabır kalktı ve hayal kırıklığı sonuna kadar oynadı. Bunu BTW yaparken rahatsız etmeyin, ben eğer ve istediğiniz herhangi bir "daha asla misyonlar" daha ilk% 16 de var siz storyline bildireceğiz. , Bir konvoy, yumruk kadar bir şey yok adam öldürün, onlar ile aynı bütün oyunlar bulunmaktadır. Bu yutturmaca sonra, fena halde hayal kırıklığı oldu. Eğer ben yeter onlara ücretsiz lol için oyun göndermek bir oyun olduğunu nefret birisi oldu. 20 yıldır FPS oyun ve Been bu oldu En Kötü şimdiye kadar oynadığı ettik. |
|
| |||
| |||
| vay büyük bir Bubba ve i yaptığınız çok ilk Far Cry oldukça etkilendim arama that. Kendi kamuoyu için gelen tüm oyunlar gibi. Ama i alma ama bitti artık Sohbet sorta düşünüyordum. Bunun yerine Crysis almak istiyor ve hala anlamaya çalışıyorum Sohbet eğer YM dizüstü bilgisayar veya iş owuld. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba ile para tamamen kendi kaybı aynı kabul misyonları tekrar tekrar gibi Bioshock Bunu öldürmek basmak. Bu, tekrar ve tekrar, sadece imha ve suikastçı Eğer sistem elde Crysis oynayabilir grafik ve wot U geliştirmek istiyorum görünüyor resim. onun kadar oynanabilir ve daha iyi her zaman onu oyuna aldı
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Lazım olan Crysis Önemli olan, çok IMO overrated, şimdi Crysis savaş başlığı çok daha iyi oyun katılmıyorum
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |