менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Питання про Far Cry 2

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 листопада 2008, 23:21
Член групи

Default Питання про Far Cry 2

У мене є ноутбук з цими специфікації:

Intel Core 2 Duo 2.00GHz
2GB оперативної пам'яті (DDR2)
ATI Mobility Radeaon HD 3470
16gb HDD

У будь-якому випадку я хочу знати, буде Far Cry 2 працює на моєму ноутбуку, і якщо це так, що встановлення як ви думаєте, могла б грати?
Old 6 листопада 2008, 02:55
Донор групи

Я серйозно сумніваюся в цьому буде підтримуватися, але так, я думаю, він повинен грати там.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 6 листопада 2008, 04:13
Донор групи

Ви означати 160GB HD право? не 16 ... Ви повинні бути в змозі грати, як сказав штучка. Google системних вимог, я думаю, я чув, що серія HD3000 підтримує ....
Old 6 листопада 2008, 13:25
Член групи

Йер жаль типу та я маю на увазі 160gb. Дякуємо за допомогу жорстокого Google зараз
Old 14 листопада 2008, 07:37
Донор групи

Може бути, я надто пізно, але Farcry, не дуже зручно. Ви в основному роблять ті ж три місії знову і знову і знову і знову і ...................

Було дуже весело було, але повторення отримує ....... добре ........ повторюється.
Old 14 листопада 2008, 10:51
Модератор групи

Підтримуються
Цитата:
Підтримувані відеокарти:
NVidia 6800, NVidia 7000, 8000, 9000, 200 серій. 8800M і 8700M для ноутбуків підтримують. ATI X1650 - серія 1950, серія HD2000, серія HD3000, HD4000 серії.
Я була в змозі грати його з моїм ноутбуком, Pentium M2.26 і 7800, але на жалюгідні 20-30 кадрів, ваша повинна бути в змозі відтворити його

Змінити: І хай згоден з Буддою, ця гра мала багато змішаних відгуків, деякі люблять Деякі ненавидять
ТБХ мені сподобалося на початку, виконано близько 16%, а потім набридло зробити одне і те саме знову і знову, ви проводите велику частину часу просто драйвера від точки до точки "YAWN"

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 18 листопада 2008, 21:33
Донор групи

Так Ю Я знаю, що ви маєте на увазі LOL. Я нарешті до терпіння і зіграли її в кінці розчарування. Не треба робити такі речі, я дам вам знати сюжету, якщо ви хочете, і не буває більше "місії", тобто в перші 16%. Вбити хлопця, знищити конвой, удар щось, і вони все-таки всю гру до кінця. Після галасу, я був глибоко розчаровані.

Якщо є, кого я ненавидів Досить того, що було Коротко я б відправити їх гру безкоштовно LOL. Грав FPS Ігри для 20 років, і це був найгірший я коли-небудь грав.
Old 18 листопада 2008, 22:13
Член групи

Wow Thats великих викликів ви зробили Bubba, і я був дуже вражений першим Far Cry. Як і всі Ігри мова заходить про ваших власних думок. Але я думала про отримання, але тепер їм сорту над нею. Я хочу отримати замість Crysis і їм все ще намагається з'ясувати, якщо це owuld Робота на переносному комп'ютері ЮМ чи ні.
Old 22 листопада 2008, 14:31
Донор групи

згоден з Bubba повністю свої витрати грошей же місії знову й знову, як і BioShock Stomp навколо цього вбити. ПОС, які знову і знову, схоже, вони хочуть лише для поліпшення якості графіки і Wot U може знищити і Hitman, якщо ваша система може зіграти Crysis отримати. його так грати "і стає краще кожен раз, коли ви Play It

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 22 листопада 2008, 14:36
Модератор групи

Gotta не погодитися з зауваженням Crysis, дуже переоцінив ІМО, в даний час Crysis Warhead є набагато кращої гри

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.