![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є ноутбук з цими специфікації: Intel Core 2 Duo 2.00GHz 2GB оперативної пам'яті (DDR2) ATI Mobility Radeaon HD 3470 16gb HDD У будь-якому випадку я хочу знати, буде Far Cry 2 працює на моєму ноутбуку, і якщо це так, що встановлення як ви думаєте, могла б грати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я серйозно сумніваюся в цьому буде підтримуватися, але так, я думаю, він повинен грати там.
| |||
| |||
| Ви означати 160GB HD право? не 16 ... Ви повинні бути в змозі грати, як сказав штучка. Google системних вимог, я думаю, я чув, що серія HD3000 підтримує ....
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Йер жаль типу та я маю на увазі 160gb. Дякуємо за допомогу жорстокого Google зараз |
|
| |||
| |||
| Може бути, я надто пізно, але Farcry, не дуже зручно. Ви в основному роблять ті ж три місії знову і знову і знову і знову і ................... Було дуже весело було, але повторення отримує ....... добре ........ повторюється. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Підтримуються Цитата:
Змінити: І хай згоден з Буддою, ця гра мала багато змішаних відгуків, деякі люблять Деякі ненавидять ТБХ мені сподобалося на початку, виконано близько 16%, а потім набридло зробити одне і те саме знову і знову, ви проводите велику частину часу просто драйвера від точки до точки "YAWN"
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Так Ю Я знаю, що ви маєте на увазі LOL. Я нарешті до терпіння і зіграли її в кінці розчарування. Не треба робити такі речі, я дам вам знати сюжету, якщо ви хочете, і не буває більше "місії", тобто в перші 16%. Вбити хлопця, знищити конвой, удар щось, і вони все-таки всю гру до кінця. Після галасу, я був глибоко розчаровані. Якщо є, кого я ненавидів Досить того, що було Коротко я б відправити їх гру безкоштовно LOL. Грав FPS Ігри для 20 років, і це був найгірший я коли-небудь грав. |
|
| |||
| |||
| Wow Thats великих викликів ви зробили Bubba, і я був дуже вражений першим Far Cry. Як і всі Ігри мова заходить про ваших власних думок. Але я думала про отримання, але тепер їм сорту над нею. Я хочу отримати замість Crysis і їм все ще намагається з'ясувати, якщо це owuld Робота на переносному комп'ютері ЮМ чи ні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| згоден з Bubba повністю свої витрати грошей же місії знову й знову, як і BioShock Stomp навколо цього вбити. ПОС, які знову і знову, схоже, вони хочуть лише для поліпшення якості графіки і Wot U може знищити і Hitman, якщо ваша система може зіграти Crysis отримати. його так грати "і стає краще кожен раз, коли ви Play It
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Gotta не погодитися з зауваженням Crysis, дуже переоцінив ІМО, в даний час Crysis Warhead є набагато кращої гри
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |