по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Раса шофьор мрежа

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 юни 2008, 05:22
Член Група

Аз се опитвам да инсталирате решетка на моя 2-ри компютър да се опита LAN игра, но когато се опитате да инсталирате аз добивам този грешка. Действа добре на моята основна PC и то правилно копие. Всякакви идеи какво причинява това?
Spec
Athlon 64 4000 + двойствен сърцевина
2 концерта DDR 400 овен
Bfg 7300GT gpu
Win XP
Old 18 юни 2008, 06:09
Модератор Група

Не съм сигурен защо това се случва, но можете да опитате да го инсталирате в безопасен режим, че може би ще работи!

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 18 юни 2008, 08:18
Член Група

Опитах безопасен режим остава същото, просто е на вас геймърите, за да е прецедент и при липса на 7300GT графични карти. но мин. спецификационен е 6800 или по-нова версия, така и объркване с това.
Аз мисля, DONT му диска, като го чета OK, когато играят на моя основна компютър.
Baffed тогава
Old 18 юни 2008, 09:25
Модератор Група

Може да опитате смяна на графични карти в компютрите и да видите дали можете да го инсталирате, след което, след това суап я върна, когато му инсталиран!

Old 18 юни 2008, 12:37
Номер на групата

Направи система, за да се възстанови по-ранна дата. имам тази грешка много пъти. тя е свързана с вашия CD / DVD диск. неговата истинска болка. Намерих решение, което никой друг да направи това, което съм казал.

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Old 19 юни 2008, 14:17
Член Група

Наздраве за това момчета, но тя все още е една и съща, със системата retore и променящите ми 7300GT с моята 9600GT.
Малко болка тогава, мисля, че ще суап HDD над и товарни го с основен COMP, тогава се надяваме, че когато аз го замени BAC във 2-рата бр всички работи добре .. mm
Old 19 юни 2008, 15:24
Модератор Група

Може да опитате просто смяна на DVD дискове?

Old 19 юни 2008, 15:33
Номер на групата

I doesn't буквално трябва да правите с CD устройство. нейните повече OS виновен. но за мен System Restore направи добре ..
Old 20 юни 2008, 01:57
Член Група

Опитах различни един DVD диск, но същото .. Аз деинсталиран втория IDE в Device Manager reinstalled тогава все още не отида, така и сега, за да суап HDD на пръстите премина тя работи.
Ще пост обратно.
Old 20 юни 2008, 09:56
Номер на групата

му не карам самата му на OS. Вие трябва да се фиксира на ОС от погубване на настройките, които побъркани (което в този случай, свикнал съм да знам за какво се промени) и никога не попита, но това е грешка, само когато се опитате да инсталирате играта, или е с всичко?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc