manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Race driver grid

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2008, 05:22
Member Group

Default Race driver grid

I am tryin instalirati grid na mojoj 2. pc to probati lan igrati, ali našto JA pokušati uvesti koga ja dobiti ovaj greška. Internet utvrde prekid na moj pc i glavni odgovarajuću kopiju. Bilo koji ideja što ga uzrokuje?
Spec
Athlon 64 4000 + Dual Core
2 čeze DDR 400 RAM-a
Bfg 7300GT GPU
Win XP
Old 18. lipnja 2008, 06:09
Moderator / ica grupe

Default Race driver grid

Niste sigurni zašto da se događa, ali možeš probati instalirate ga u safe modu, možda će to funkcionirati!

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 18. lipnja 2008, 08:18
Member Group

Default Race driver grid

Pokušali sigurnom načinu rada i dalje je isti, samo je na vama igračima dobiti presedan i njegovih mana na 7300GT grafičkom karticom. ali min spec je 6800 ili kasniji pa sam zbunjen s tim.
JA dont misliti svojim diskom jer čita ok kad svira na mom glavnom računalu.
Baffed zatim
Old 18. lipnja 2008, 09:25
Moderator / ica grupe

Default Race driver grid

Mogli biste pokušati trampljenje grafičke kartice u računalima i vidjeti ako možete instalirati onda, onda to swap leđa našto svoj instaliran!

Old 18. lipnja 2008, 12:37
Donatorska Grupa

Default Race driver grid

Napraviti sistem vratiti u ranijem datumu. Ja sam imao ovu grešku više puta. to ima veze s CD / DVD voziti. njen pravi bol. Ja ne nađe drugo rješenje koje treba učiniti ono što sam rekao.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 19. lipnja 2008, 14:17
Member Group

Default Race driver grid

nazdravlje chaps za to, ali to još uvijek ista, sa sustavom retore i mijenjanjem mojih 7300GT na moju 9600GT.
Bit je bol onda, mislim da će swap hdd preko i na učitavanje s glavnim comp, pa nadajmo se kad sam ga zamijeniti Bača u 2. pc radi sve fino .. mm
Old 19. lipnja 2008, 15:24
Moderator / ica grupe

Default Race driver grid

Te mogao pravedan probati trampljenje DVD diskove?

Old 19. lipnja 2008, 15:33
Donatorska Grupa

Default Race driver grid

ja se doslovno morati obaviti s CD pogon. OS više svojih mana. ali za mene nije sistem vratiti fino ..
Old 20. lipnja 2008, 01:57
Member Group

Default Race driver grid

Pokušao sam jednom dif DVD pogon, ali isto .. Ja deinstaliran drugi IDE u Device Manager reinstalled onda dalje ne ide, pa sam do sada swap HDD's prsti prešli radi.
Hoće post nazad.
Old 20. lipnja 2008, 09:56
Donatorska Grupa

Default Race driver grid

ne njen pogon, njenim OS. morate popraviti OS raspakiranje postavke koje ste messed up (što u ovom slučaju vi znate ono što ima običaj promijenio) i nikad ne pita, ali je ovo pogreška samo kada pokušate instalirati igru ili je to sve?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device Shredder Digital Imaging & Pisači 4 30 kolovoz 2009 08:02
Quad Core vs. Dual Core - Video Rendering Time Race cheesepuff CPU, Matične ploče i RAM 11 29 kolovoz 2009 09:31
Grid - awsome u utrkujući igra video sam napravio cheesepuff PC & konzole Igre 5 7. lipnja 2008 13:03
PC - utrku vozač: GRID robina80 PC & konzole Igre 3 14. travanj 2008 11:33
The Grid Brže Tada Broadband. windows3001 General Hardware Chat 3 8. travanj 2008 04:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.