kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Race Driver grid

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2008, 05:22
Csoport tagja

Default Race Driver grid

Én próbálok telepíteni térképrács én 2. PC lan próbálni játszani, de amikor megpróbálom telepíteni én kap ez hiba. It works fine on my pc fő, és egy megfelelő példányt. Van ötleted mi okozza ezt?
Spec
Athlon 64 4000 + dual core
2 koncert DDR RAM 400
BFG 7300GT GPU
Win XP
Old Június 18 2008, 06:09
Moderátor Csoport

Default Race Driver grid

Nem biztos, hogy miért is történik, de akkor próbáld meg a telepítés csökkentett módban lehet, hogy fog működni!

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Június 18 2008, 08:18
Csoport tagja

Default Race Driver grid

igyekezett biztonságos módja is ugyanaz, csak akkor volt, hogy a játékosok és a viszonyítási alap hiányában a 7300GT grafikus kártya. de min spec a 6800 vagy a felett Szóval összekeverni azzal.
I dont gondol az a lemez, mint a következő szöveggel: OK, ha játszik az én fő számítógépen.
Baffed majd
Old Június 18 2008, 09:25
Moderátor Csoport

Default Race Driver grid

Megpróbálhatja swapping a grafikus kártyákat a számítógép, és ha tudsz majd telepíteni, akkor csere vissza, ha annak telepítve!

Old Június 18 2008, 12:37
Donor Group

Default Race Driver grid

Nem a rendszer-visszaállítás egy korábbi időpontban. volt a hiba számos alkalommal. meg van a CD / DVD meghajtó. az igazi fájdalom. Azt találták, hogy nincs más megoldás, amit mondtam.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Június 19 2008, 14:17
Csoport tagja

Default Race Driver grid

hurrá, hogy a fiúk, de ez még mindig ugyanaz, a rendszer és a változó retore én 7300GT az én 9600GT.
Bit a fájdalom majd, hiszem, megyek, és a csere hdd terhelés azt a fő kötelező, akkor remélhetőleg amikor helyébe BAC a 2. db minden szerkezet finom .. mm
Old Június 19 2008, 15:24
Moderátor Csoport

Default Race Driver grid

Lehet csak próbálja swapping a DVD meghajtó?

Old Június 19 2008, 15:33
Donor Group

Default Race Driver grid

i doesnt szó valószínűleg a CD-meghajtót. A több operációs hibája. de nekem a rendszer-visszaállítás nem szép ..
Old Június 20 2008, 01:57
Csoport tagja

Default Race Driver grid

Próbáltam a különböző DVD-meghajtó, de ugyanolyan .. I uninstalled második IDE az Eszközkezelőben, majd újra még nem megy, úgyhogy most ki swap HDD ujjai keresztbe működik.
Majd postán vissza.
Old Június 20 2008, 09:56
Donor Group

Default Race Driver grid

hogy nem maga a meghajtó, hogy az operációs rendszer. be kell rögzíteni az OS által visszavonni a beállításokat hírnök up (amely ebben az esetben, ha tudom, mit szokás megváltozott) Én nem akartam, de ez a hiba csak akkor, amikor megpróbálja telepíteni a játékot, vagy meg minden?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Printer Driver Fine-scanner Driver nem fog működni. A Windows nem ismeri Device Shredder Digital Imaging & Nyomtatók 4 Augusztus 30, 2009 08:02
Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race cheesepuff Processzorok, alaplapok és RAM 11 Augusztus 29, 2009 09:31
Grid - Awsome játék versenyautó videó én cheesepuff PC és konzol játékok 5 7. június 2008 13:03
PC - Race Driver: GRID robina80 PC és konzol játékok 3 14. április 2008 11:33
A Grid Gyorsabb Ezután Broadband. windows3001 Általános fémáru Chat 3 8. április 2008 04:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.