mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Race driver grid

Reply

Thread Tools
Old 18 iunie 2008, 05:22
Grupul de stat

Sunt Încerc să instalaţi grila mea de pe PC-ul pentru a încerca 2a lan joacă, dar când încerc să instalez i primi această eroare. Este bine de lucrări de pe PC-ul meu principal şi o copie. Orice idei ce este, determinând-o?
Spec
Athlon 64 4000 + dual core
2 gig DDR 400 RAM
Bfg 7300GT GPU
Win XP
Old 18 iunie 2008, 06:09
Moderator Group

Nu este sigur că de ce se întâmplă, dar aţi putea să încercaţi să-l instalaţi în modul de siguranţă, poate că va funcţiona!

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 18 iunie 2008, 08:18
Grupul de stat

încercat modul de siguranţă încă la fel, am fost la tine joc pentru a obţine un punct de referinţă şi în lipsa acestuia de pe 7300GT placă grafică. dar min spec. este un 6800 sau mai sus, aşa că am confundat cu asta.
I dont think său discului, pentru că citeşte ok la redarea pe computer principal.
Baffed apoi
Old 18 iunie 2008, 09:25
Moderator Group

Ai putea să încerci schimbarea de carduri grafice în computere şi de a se vedea daca poti sa-l instalaţi apoi, apoi swap-o înapoi, atunci când sa instalat!

Old 18 iunie 2008, 12:37
Grupul de donator

Fă un sistem pentru a restabili o dată anterioară. Am avut această eroare de numeroase ori. le-a de a face cu CD / DVD-ROM. sale o adevarata durere. Mi-am găsit nici o altă soluţie, care să facă ceea ce am spus.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 19 iunie 2008, 14:17
Grupul de stat

Noroc pentru că chaps, dar este în continuare acelaşi lucru, cu sistem de schimbare şi retore meu 7300GT de a-mi 9600GT.
Un pic de durere, atunci, că am de gând să swap pe HDD şi încărcaţi-l cu privire la principalele comp, atunci când, sperăm, i înlocuiască bac în 2a bucăţi toate lucrarile bine .. mm
Old 19 iunie 2008, 15:24
Moderator Group

Ai putea sa incerci schimbarea DVD drive?

Old 19 iunie 2008, 15:33
Grupul de donator

i doesnt literalmente au de a face cu unitatea de CD. sa mai vina pe OS. dar pentru mine System Restore a facut bine ..
Old 20 iunie 2008, 01:57
Grupul de stat

Am incercat diferit un DVD, dar aceeaşi .. i dezinstalată două IDE în Device Manager apoi reinstalat inca nu merg, asa ca am de pe acum pentru a swap HDD de degete traversat funcţionează.
Va posta inapoi.
Old 20 iunie 2008, 09:56
Grupul de donator

sa nu unitatea în sine, de la sisteme de operare. aveţi nevoie pentru a repara OS de setările pe care le desfac în bară (care, în acest caz, vă obiceiul ştiu ce-ai schimbat) n-am mai întrebat, dar aceasta este doar eroare atunci când încercaţi să instalaţi jocul sau este o cu totul?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.