![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И ам трыин инсталирате ГРИД на мојој 2. пц то пробати лан играти, ипак нашто ЈА пробати за увести кога ја добити данашји грешка. То утврде прекид на мој пц и главни одговарајућу копију. Било који идеја што га узрокује? Спец Атхлон 64 4000 + Дуал Цоре 2 чезе ДДР 400 РАМ-а Бфг 7300ГТ ГПУ Уин КСП |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисте сигурни зашто да се дешава, али можеш пробати инсталирате га у сафе моду, можда ће за посао!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Покушали безбедном начину рада и даље је исти, само је на вама играчима добити преседан и његових мана на 7300ГТ графичком картицом. али мин спец је 6800 или каснији па сам збуњен са тим. ЈА донт мислити својим диском јер чита ок кад свира на мом главном рачунару. Баффед затим |
|
| |||
| |||
| Могли бисте покушати трампљење графичке картице у рачунарима и видети ако можете да инсталирате онда, онда то суап леђа нашто свој инсталиран!
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Направити систем вратити у ранијем датуму. Ја сам имао ову грешку више пута. то има везе са ЦД / ДВД возити. њен прави бол. Ја не нађе друго решење које треба да урадите оно што сам рекао.
|
| |||
| |||
| наздравље цхапс за то, али то још увек иста, са системом реторе и мењањем мојих 7300ГТ на моју 9600ГТ. Бит је бол онда, мислим да ће суап ХДД преко и на терет са главним цомп, па надајмо се кад сам га заменити Бача у 2. пц ради све фино .. мм |
|
| |||
| |||
| Те могао праведан пробати трампљење ДВД дискове?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ја се буквално морати чинити са ЦД погон. ОС више својих мана. али за мене није систем вратити фино ..
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Покушао сам једном диф ДВД погон, али исто .. Ја деинсталирана други ИДЕ у Девице Манагер реинсталлед онда даље не иде, па сам до сада суап ХДД'с прсти прешли ради. Хоће пост назад. |
|
| |||
| |||
| не њен погон, њеним ОС. морате поправити ОС Распакивање подешавања које сте мессед уп (што у овом случају ви знате оно што има обичај променио) и никад не пита, али је ово грешка само када покушате да инсталирате игру или је то све?
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |