mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Rainbow Six 3 Raven Shield hamachi

Reply

Thread Tools
Old 28 mai 2009, 12:02
Noile state Group

Default Rainbow Six 3 Raven Shield hamachi

Sunt probleme la joc Raven Shield peste Hamachi cu prietenii mei - suntem toţi suferă de aceeaşi problemă. Am nevoie de cineva cu buna experienta de joc acest joc pe hamachi să-mi spui ce am nevoie de configurat in ce mod - în acest moment, principala noastră problemă este de a conecta, fără a intra pe CD-cheie (pe LAN).
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Io scut / backplate!! În cazul în care pot obţine o? Johnny Marr Procesoare, Placi de baza si RAM 3 29 martie 2009 19:46
Hamachi probleme, rău de conectare. euhlol General Chat Software 1 24 ianuarie 2008 14:29
Rainbow Six Vegas c master PC & Console Jocuri 2 10 august 2007 13:41
Windows Dezinstalaţi Scut Eroare carpious Sisteme de operare Windows 7 24 aprilie 2007 15:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.