menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

RakionIS GameGuard Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 03:23
Nový člen skupiny

Default RakionIS GameGuard Problémy

Nedávno jsem přeinstalovat staré hry použít pro přehrávání, Rakion, který je napájen anti-suchý systém nazvaný 'GameGuard'. Byl jsem s problémy s tímto systémem, který v poslední době jsem měl před havn't, a nemůžu najít způsob, jak vyřešit to, co v jejich technická podpora je něco o tom ani nic benefitial k ní. Moje brejle překročím minimals daleko, a já jsem hrál v minulosti a znovu se pokusili jej četné časy. Jsem restartoval a trvalo několik dalších kroků, které jsem našel na různých fórech. Já jsem dostat tuto chybu:

Citace:
GameGuard.des - Chyba aplikace

Výjimkou přerušení
A přerušení bylo dosaženo.
(0x80000003), došlo v aplikaci na místě 0x7c839ac5.

Klepněte na tlačítko OK ukončete program
Jsem učinil kroky zbytek internetu je poskytována jako podpora. (Prípravné některé programy a čištění klíčů registru a smazání GameGuard a které by jí umožnily redownload) Bohužel, bylo to žádný prospěch, nebo dokonce žádné informace jsem dostal, pokud jde o Patcher, a když začnou začátkem skutečné hry. . . mrtvý. Jakákoli pomoc by byla velmi oceňována.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy problém problémů. oobrokensilence Drives & Removable Media 3 11. února 2008 08:08
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.