μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Προβλήματα RakionIS GameGuard

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιουν 2009, 03:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Προβλήματα RakionIS GameGuard

Έχω πρόσφατα επανεγκατασταθεί ένα παλιό παιχνίδι να χρησιμοποιήσω για να παίξουν, Rakion, η οποία τροφοδοτείται από την αντι-πειρατείας σύστημα ονομάζεται «GameGuard". Μου έχουν προβλήματα με το σύστημα αυτό που πρόσφατα είχε havn't πριν, και δεν μπορώ να βρω έναν τρόπο να το λύσουμε, τίποτε δεν τους στην τεχνική υποστήριξη έχει τίποτα ή τίποτα benefitial σε αυτό. My specs ξεπεράσει το minimals κατά πολύ, και έχω παίξει στο παρελθόν και έχουν προσπαθήσει πολλές φορές αυτή την επανεγκατάσταση. Έχω rebooted, και να ληφθούν μερικά επιπλέον μέτρα που έχουν βρεθεί σε διάφορα άλλα φόρα. Έχω αρχίσει αυτό το σφάλμα:

Απόσπασμα:
GameGuard.des - Application Error

Η εξαίρεση διακοπής
Ένα σημείο διακοπής έχει επιτευχθεί.
(0x80000003) σημειώθηκαν κατά την εφαρμογή, σε τοποθεσία 0x7c839ac5.

Κάντε κλικ στο OK για να τερματίσει το πρόγραμμα
Έχω κάνει τα βήματα που το υπόλοιπο του Διαδικτύου, όπως η στήριξη που παρέχεται. (Getting ορισμένα προγράμματα καθαρισμού και τα κλειδιά μητρώου και διαγραφή GameGuard και που να του επιτρέπει να redownload) Δυστυχώς, αυτό δεν έχει να επωφεληθεί ή ακόμη και να μην βοηθήσει, έχω πάρει όσο το Patcher, και μόλις αρχίσω να αρχίσει το πραγματικό παιχνίδι. . . νεκρός. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προβλήματα πρόβλημα των προβλημάτων. oobrokensilence Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 11 Φεβ 2008 08:08
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.