manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

RakionIS GameGuard Problemi

Reply

Thread Tools
Old 13. lipnja 2009, 03:23
Novi član grupe

Default RakionIS GameGuard Problemi

Ja sam nedavno reinstalled stara igra li koristiti za igranje, Rakion, koji je powered by anti-cjepkanje sistem naziva 'GameGuard'. Ive 'bio ima problema s ovim sustavom je nedavno da sam havn't imali prije, a ja ne mogu naći načina da se to riješi, ništa u njihovu tehničku podršku ima išta o tome ili bilo što benefitial do njega. Moje naočale minimals nadmasuju je daleko, a ja sam se igrao u prošlosti i pokušali ponovno instalirajte ga više puta. Sam ponovno podizanje sustava, te poduzeti nekoliko dodatnih koraka koje sam našla na raznim drugim forumima. Ja sam uzimajući ovaj greška:

Quote:
GameGuard.des - Application Error

Izuzetak točka
A točka je postignut.
(0x80000003) dogodili su se u primjeni na lokaciji 0x7c839ac5.

Kliknite na OK obustavio program
Ive 'ispunjavanja korake i sve ostalo na internetu je kao podršku. (Prvi dio programa i ključevi registra za čišćenje i brisanje GameGuard i dopuštajući da redownload) nažalost, to je da ne koristi, ili čak da se ne pomogne, sam stečen koliko je patcher, i jednom kada sam se početi početi stvarna igre. . . mrtav. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problemi problem probleme. oobrokensilence Drives & Izmjenjivi mediji 3 11. veljača 2008 08:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.