kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

RakionIS GameGuard problémák

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 03:23
Új tag Csoport

Default RakionIS GameGuard problémák

Én nemrég újra egy régi játék használható játék, Rakion, ami van az anti-hacking rendszer úgynevezett "GameGuard. Már egy probléma ezzel a rendszerrel, hogy a közelmúltban havn't állt, és nem találja a módját, hogy oldja meg, nem a technikai támogatás rajta, vagy ilyesmi benefitial hozzá. My specs túlhaladása minimals messze, és én már játszott ez a múltban, és megpróbálta újratelepíteni azt számos alkalommal. Én újraindítása, és a pár extra lépést, amit talált különféle egyéb fórumokon. Én szerzés ez hiba:

Idézet:
GameGuard.des - Application Error

A kivétel Töréspont
A töréspont született.
(0x80000003) fordult elő a kérelmet a helyszínen 0x7c839ac5.

Befejezéséhez kattintson az OK gombra a program
I've done a lépéseket, a többit az internet által nyújtott támogatást. (Ismerkedés egyes programok és tisztítása rendszerleíró kulcsok és törlése GameGuard, és lehetővé teszi, hogy redownload) Sajnos már nem előny, sőt még az sem segít, én is ütött, mint amennyire a patcher, és ha egyszer elkezdem, hogy a tényleges játék. . . halott. Minden segítség lenne nagyon méltányol.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.