![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én nemrég újra egy régi játék használható játék, Rakion, ami van az anti-hacking rendszer úgynevezett "GameGuard. Már egy probléma ezzel a rendszerrel, hogy a közelmúltban havn't állt, és nem találja a módját, hogy oldja meg, nem a technikai támogatás rajta, vagy ilyesmi benefitial hozzá. My specs túlhaladása minimals messze, és én már játszott ez a múltban, és megpróbálta újratelepíteni azt számos alkalommal. Én újraindítása, és a pár extra lépést, amit talált különféle egyéb fórumokon. Én szerzés ez hiba:
Idézet: GameGuard.des - Application Error A kivétel Töréspont A töréspont született. (0x80000003) fordult elő a kérelmet a helyszínen 0x7c839ac5. Befejezéséhez kattintson az OK gombra a program I've done a lépéseket, a többit az internet által nyújtott támogatást. (Ismerkedés egyes programok és tisztítása rendszerleíró kulcsok és törlése GameGuard, és lehetővé teszi, hogy redownload) Sajnos már nem előny, sőt még az sem segít, én is ütött, mint amennyire a patcher, és ha egyszer elkezdem, hogy a tényleges játék. . . halott. Minden segítség lenne nagyon méltányol. |