פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

RakionIS בעיות GameGuard

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 13 2009, 03:23
קבוצת חברות חדשות

Default RakionIS בעיות GameGuard

אני לאחרונה מחדש משחק ישן אני משתמש כדי לשחק, Rakion, אשר מופעל ע"י מערכת נגד פריצה שנקרא 'GameGuard'. אני כבר נתקל בבעיות עם זה של המערכת לאחרונה כי אני havn't היה בעבר, ואני לא יכול למצוא את הדרך לפתור את זה, שום דבר התמיכה הטכנית שלהם יש משהו על זה או משהו benefitial אליו. להצטין את אזור מפרט minimals לפי רחוק, ואני כבר שיחק אותו בעבר ויש לך אותו מחדש ניסה פעמים רבות. ביצעתי rebooted, וכן לוקחים כמה צעדים מיותרים, כי אני חייב למצוא באתר פורומים שונים אחרים. אני מקבל את השגיאה הבאה:

ציטוט:
GameGuard.des - שגיאת יישום

היוצא מן הכלל Breakpoint
א breakpoint כבר הגיע.
(0x80000003) אירעה ביישום במיקום 0x7c839ac5 ב.

לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית
אני כבר סיימתי את שאר השלבים של האינטרנט כפי שסופק תמיכה. (איך כמה תוכניות ניקוי מפתחות הרישום ומחיקת GameGuard ומאפשר אותה redownload) לצערי, זה היה שום תועלת, או אפילו לא כדי לעזור, I've gotten ככל את פאצ, ועל פעם אחת אני מתחיל להפעיל את עצמו, משחק. . . מת. כל סיוע יהיה מאוד מוערך.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות בעיה בעיות. oobrokensilence כוננים & נשלפת 3 11th פברואר 2008 08:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.