mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

RakionIS GameGuard Problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 13, 2009, 03:23
Naujas Narys

Default RakionIS GameGuard Problemos

Aš neseniai iš naujo senas žaidimas naudoti žaisti, rankos, kuri maitina anti-hacking sistema vadinama "GameGuard". I've been turintys šios sistemos problemas pastaruoju metu, kad aš havn't turėjo, ir aš negaliu rasti būdą ją išspręsti, niekas jų techninę paramą nieko apie jį ar ko nors naudingiau jam. Mano Specifikacijos pranokti minimals iki šiol, ir aš grojo praeityje ir bandė įdiegti jį daug kartų. Aš iš naujo, ir ėmėsi kelių papildomų veiksmų, kad aš rasiu dėl įvairių kitų forumų. Man ši klaida:

Citata:
GameGuard.des - Application Error

Išskyrus breakpoint
Atskaitos tašką, buvo pasiektas.
(0x80000003) įvyko ne vieta 0x7c839ac5 taikymas.

Spustelėkite Gerai, jei norite nutraukti programą
I've done žingsniai į interneto teikiamos kaip parama poilsio. (Kaip kai kurios programos ir valymo registro raktus ir išbraukiant GameGuard ir leidžiant jam Pakartotinai atsiųsti) Deja, ji buvo prie jokios naudos, arba net ne padeda, I've gotten kiek Patcher, ir kai aš pradedu pradėti faktinį Žaidimas. . . miręs. Bet pagalba būtų labai dėkingi.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos problemą. oobrokensilence Drives & Removable Media 3 11 vasaris 2008 08:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.