mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

RakionIS GameGuard Problēmas

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 13, 2009, 03:23
New Member Group

Default RakionIS GameGuard Problēmas

Esmu nesen pārinstalēta vecu spēli man izmantot, lai spēlēt, Rakion, ko darbina pret hakeru sistēmu, ko sauc "GameGuard". Esmu bijis, kam ar šo sistēmu problēmas, nesen, ka man havn't bija pirms, un es nevaru atrast veidu, kā atrisināt, neko to tehniskā atbalsta ir kaut kas par to, vai kaut benefitial tam. Mana specs pārsniegt minimals līdz šim, un es esmu spēlējis tā iepriekš un ir mēģinājis pārinstalēt to vairākas reizes. Esmu rebooted un veikusi dažus papildu pasākumus, kas man ir konstatēts dažādos citos forumos. Es esmu saņemt šo kļūdu:

Quote:
GameGuard.des - Application Error

Izņēmums pārtraukuma punkts
Koncentrācija ir sasniegts.
(0x80000003) radās pieteikuma 0x7c839ac5 vietā.

Noklikšķiniet uz Labi, lai izbeigtu programma
Es esmu darījusi soļi pārējo interneta paredzēta kā atbalsts. (Getting dažas programmas un tīrīšanas reģistra atslēgas un dzēšana GameGuard un ļauj tai Ielādēt vēlreiz) Skumji, ka ir bijis nekādu labumu, vai pat nepalīdzēs, I've gotten cik Patcher, un, tiklīdz es sāku sākt faktisko spēle. . . miris. Jebkādu palīdzību, būtu ļoti appreciated.
Reply

Register

Bookmarks