rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Problemy RakionIS GameGuard

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 czerwiec 2009, 03:23
Nowe państwa grupy

I've niedawno ponownie zainstalować starą grę mogę używać do odegrania, Rakion, który jest zasilany przez anty-hacking system zwany "GameGuard. I've been mających problemy z tym systemem, że niedawno havn't miał wcześniej, i nie mogę znaleźć sposób, by rozwiązać ten problem, nic w ich wsparcia technicznego ma nic na ten temat lub coś benefitial do niej. Moje specyfikacją nawet w minimals zdecydowanie, a grałeś w przeszłości i próbuje ponownie zainstalować ją wiele razy. I've uruchomiony ponownie i podjąć kilka dodatkowych kroków, które mają znaleźć na różnych innych forach. Ja jestem dostawanie ten błąd:

Cytat:
GameGuard.des - Błąd aplikacji

Wyjątkiem Breakpoint
A Breakpoint został osiągnięty.
(0x80000003) nastąpił we wniosku na lokalizację 0x7c839ac5.

Kliknij przycisk OK, aby zakończyć program
I've done kroki resztą Internetu przewidziane jako wsparcie. (Wprowadzenie niektórych programów i czyszczenie kluczy rejestru i usuwanie GameGuard i pozwalając mu redownload) Niestety, nie było żadnych korzyści, a nawet nie pomoże, I've gotten chodzi o patcher i raz zaczynam do rozpoczęcia rzeczywistego gry. . . martwy. Każda pomoc będzie greatly appreciated.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.