![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've niedawno ponownie zainstalować starą grę mogę używać do odegrania, Rakion, który jest zasilany przez anty-hacking system zwany "GameGuard. I've been mających problemy z tym systemem, że niedawno havn't miał wcześniej, i nie mogę znaleźć sposób, by rozwiązać ten problem, nic w ich wsparcia technicznego ma nic na ten temat lub coś benefitial do niej. Moje specyfikacją nawet w minimals zdecydowanie, a grałeś w przeszłości i próbuje ponownie zainstalować ją wiele razy. I've uruchomiony ponownie i podjąć kilka dodatkowych kroków, które mają znaleźć na różnych innych forach. Ja jestem dostawanie ten błąd: Cytat: GameGuard.des - Błąd aplikacji Wyjątkiem Breakpoint A Breakpoint został osiągnięty. (0x80000003) nastąpił we wniosku na lokalizację 0x7c839ac5. Kliknij przycisk OK, aby zakończyć program I've done kroki resztą Internetu przewidziane jako wsparcie. (Wprowadzenie niektórych programów i czyszczenie kluczy rejestru i usuwanie GameGuard i pozwalając mu redownload) Niestety, nie było żadnych korzyści, a nawet nie pomoże, I've gotten chodzi o patcher i raz zaczynam do rozpoczęcia rzeczywistego gry. . . martwy. Każda pomoc będzie greatly appreciated. |