mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

RakionIS GameGuard Probleme

Reply

Thread Tools
Old 13 iunie 2009, 03:23
Noile state Group

Am reinstalat recent un vechi joc sa folosesc pentru a reda, Rakion, care este alimentat de la anti-hacking sistem denumit "GameGuard". Am fost cu o probleme cu acest sistem de havn't recent că am avut până acum, şi nu pot găsi o modalitate de a rezolva aceasta, nimic din lor de suport tehnic are nimic despre el sau ceva benefitial la ea. My specs depasi minimals, de departe, şi m-am jucat-o în trecut şi au încercat să reinstalez aceasta numeroase ori. Am rebooted, şi a luat câteva măsuri suplimentare pe care le-am gasit pe diverse forumuri. Sunt obtinerea acestei erori:

Citat:
GameGuard.des - Application Error

Excepţia Breakpoint
Un breakpoint a fost atins.
(0x80000003) s-au produs in aplicare de la locaţia 0x7c839ac5.

Faceţi clic pe OK pentru a termina programul
Am făcut paşi restul de internet a furnizat sprijin. (Noţiuni de bază unele programe de curăţare şi cheile de registry şi ştergerea GameGuard şi să permită acesteia să redownload) Din păcate, el a fost acela de a nu aduce nici un beneficiu, sau chiar de a nu ajuta, am ajuns în ceea ce priveşte patcher, şi o dată am început să înceapă efectiv joc. . . mort. Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.