![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am reinstalat recent un vechi joc sa folosesc pentru a reda, Rakion, care este alimentat de la anti-hacking sistem denumit "GameGuard". Am fost cu o probleme cu acest sistem de havn't recent că am avut până acum, şi nu pot găsi o modalitate de a rezolva aceasta, nimic din lor de suport tehnic are nimic despre el sau ceva benefitial la ea. My specs depasi minimals, de departe, şi m-am jucat-o în trecut şi au încercat să reinstalez aceasta numeroase ori. Am rebooted, şi a luat câteva măsuri suplimentare pe care le-am gasit pe diverse forumuri. Sunt obtinerea acestei erori: Citat: GameGuard.des - Application Error Excepţia Breakpoint Un breakpoint a fost atins. (0x80000003) s-au produs in aplicare de la locaţia 0x7c839ac5. Faceţi clic pe OK pentru a termina programul Am făcut paşi restul de internet a furnizat sprijin. (Noţiuni de bază unele programe de curăţare şi cheile de registry şi ştergerea GameGuard şi să permită acesteia să redownload) Din păcate, el a fost acela de a nu aduce nici un beneficiu, sau chiar de a nu ajuta, am ajuns în ceea ce priveşte patcher, şi o dată am început să înceapă efectiv joc. . . mort. Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult. |