menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

RakionIS GameGuard Problémy

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 03:23
Nový člen skupiny

Default RakionIS GameGuard Problémy

Nedávno som preinštalovať staré hry použiť pre prehrávanie, Rakion, ktorý je napájaný anti-suchý systém nazvaný 'GameGuard'. Bol som s problémami s týmto systémom, ktorý v poslednej dobe som mal pred havn't, a nemôžem nájsť spôsob, ako vyriešiť to, čo v ich technická podpora je niečo o tom ani nič benefitial k nej. Moje brejle prekročím minimāls ďaleko, a ja som hral v minulosti a znova sa pokúsili ho mnohé časy. Jsem restartoval a trvalo niekoľko ďalších krokov, ktoré som našiel na rôznych fórach. Já jsem dostať túto chybu:

Citácia:
GameGuard.des - Chyba aplikácie

Výnimkou prerušenia
A prerušenia bolo dosiahnuť.
(0x80000003), došlo v aplikácii na mieste 0x7c839ac5.

Kliknite na tlačidlo OK ukončite program
Som urobil kroky zvyšok internetu je poskytovaná ako pomoc. (Prípravné niektoré programy a čistenie kľúčov databázy Registry a zmazanie GameGuard a ktoré by jej umožnili redownload) Žiaľ, bolo to žiaden prospech, alebo dokonca žiadne informácie som dostal, pokiaľ ide o Patcher, a keď začnú začiatkom skutočnej hry. . . mŕtvy. Akákoľvek pomoc by bola veľmi oceňovaná.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy problém problémov. oobrokensilence Drives & Removable Media 3 11. februára 2008 08:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.