мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

РакионИС ГамеГуард Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. јуни 2009, 03:23
Нови члан групе

Ја сам недавно реинсталлед стара игра ли користити за играње, Ракион, који је поуеред бы анти-цјепкање систем назива 'ГамеГуард'. Иве 'био има проблема са овим системом је недавно да сам хавн'т имали пре, а ја не могу наћи начина да се то ријеши, ништа у њихову техничку подршку има било што о томе или било шта бенефитиал до њега. Моје наочаре минималс надмашује је далеко, а ја сам се играо у прошлости и покушали поново инсталирајте га више пута. Сам поново подизање система, те предузети неколико додатних корака које сам нашла на разним другим форумима. Ја сам добивање данашји грешка:

Куоте:
ГамеГуард.дес - Апплицатион Еррор

Изузетак тачка
А тачка је постигнут.
(0кс80000003) догодили су се у примјени на локацији 0кс7ц839ац5.

Кликните на дугме ОК обуставио програм
Иве 'испуњавања кораке и све остало на интернету је као подршку. (Први део програма и кључеви регистра за чишћење и брисање ГамеГуард и допуштајући да редоунлоад) нажалост, то је да не користи, или чак да се не помогне, сам стечен колико је патцхер, и једном када сам се почети почети стварна игре. . . мртав. Било који помоћ би било много поштовати.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц