![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам недавно реинсталлед стара игра ли користити за играње, Ракион, који је поуеред бы анти-цјепкање систем назива 'ГамеГуард'. Иве 'био има проблема са овим системом је недавно да сам хавн'т имали пре, а ја не могу наћи начина да се то ријеши, ништа у њихову техничку подршку има било што о томе или било шта бенефитиал до њега. Моје наочаре минималс надмашује је далеко, а ја сам се играо у прошлости и покушали поново инсталирајте га више пута. Сам поново подизање система, те предузети неколико додатних корака које сам нашла на разним другим форумима. Ја сам добивање данашји грешка: Куоте: ГамеГуард.дес - Апплицатион Еррор Изузетак тачка А тачка је постигнут. (0кс80000003) догодили су се у примјени на локацији 0кс7ц839ац5. Кликните на дугме ОК обуставио програм Иве 'испуњавања кораке и све остало на интернету је као подршку. (Први део програма и кључеви регистра за чишћење и брисање ГамеГуард и допуштајући да редоунлоад) нажалост, то је да не користи, или чак да се не помогне, сам стечен колико је патцхер, и једном када сам се почети почети стварна игре. . . мртав. Било који помоћ би било много поштовати. |