![]() |
|
| |||
| |||
| Kısa Ben Rakion olan anti powered by oynamaya sistemi hack 'adı kullanmak eski bir oyunu yeniden yüklenmesi ettik GameGuard. Ben geçtiğimiz günlerde önce vardı havn't ve teknik destek, hiçbir şey çözmek için bir yol bulamazsa, bu sistem ile bir sorun yaşıyorsanız oldum bu konuda bir şey veya bir şey için benefitial vardır. Benim çok özellikleri ile minimals aşan ve onu oynadı olduğunuz ve geçmişte bunu birçok kez yeniden yüklemeyi denedim. Ben, yeniden başlatılması ettik ve bir kaç adımda bu çeşitli forumlarında bulduğunuzda alınmıştır. Ben bu hatayı alıyorum: Alıntı: GameGuard.des - Uygulama Hatası Hariç Breakpoint Bir aralık ulaşıldı. (0x80000003) yer 0x7c839ac5 adresindeki uygulamada oluştu. Tamam'ı tıklatın Programı sonlandırmak için Ben adımları internet destek olarak verilmiştir's geri kalanı yaptık. (Bazı programlar alma ve kayıt defteri anahtarlarını ve temizliği GameGuard silme ve redownload izin veren) Maalesef, hiçbir yardım bile hiçbir fayda veya sonra, ben bu kadar kazanılmış olduğunuz gibi patcher, ve bir kez ben gerçek başlangıç başlar oyunu. . . ölü. Herhangi bir yardım would be greatly appreciated. |