менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Проблеми RakionIS GameGuard

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 03:23
Нові члени групи

Default Проблеми RakionIS GameGuard

Я недавно перевстановить стару гру я використовую для гри, Rakion, який приводиться в дію від атак хакерів система називається "GameGuard. У мене виникли проблеми з цією системою недавно я Havn't раніше, і я не можу знайти шляхи для її вирішення, ніщо в їх технічної підтримки не має нічого про це або нічого йому вигідніше. Моя специфікації перевершити мінімальний далеко, і я грав його в минулому і спробували поміняти його багато разів. Я перезавантажена, і зробив кілька додаткових кроків, які я знайшла на різних інших форумах. Я отримую наступну помилку:

Цитата:
GameGuard.des - Помилка програми

Виняток Breakpoint
Остапійчина була досягнута.
(0x80000003) відбулося в додатку за адресою 0x7c839ac5.

Натисніть кнопку ОК для завершення програми
Я зробив кроки решти інтернету умови як підтримку. (Отримання деяких програм і очищення реєстру і видалення GameGuard і дозволу на його повторює завантаження) На жаль, вона була не на користь, або навіть без допомоги, я отримав наскільки Patcher, і як тільки я починаю початку фактичного гра. . . мертвий. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.