![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я недавно перевстановить стару гру я використовую для гри, Rakion, який приводиться в дію від атак хакерів система називається "GameGuard. У мене виникли проблеми з цією системою недавно я Havn't раніше, і я не можу знайти шляхи для її вирішення, ніщо в їх технічної підтримки не має нічого про це або нічого йому вигідніше. Моя специфікації перевершити мінімальний далеко, і я грав його в минулому і спробували поміняти його багато разів. Я перезавантажена, і зробив кілька додаткових кроків, які я знайшла на різних інших форумах. Я отримую наступну помилку:
Цитата: GameGuard.des - Помилка програми Виняток Breakpoint Остапійчина була досягнута. (0x80000003) відбулося в додатку за адресою 0x7c839ac5. Натисніть кнопку ОК для завершення програми Я зробив кроки решти інтернету умови як підтримку. (Отримання деяких програм і очищення реєстру і видалення GameGuard і дозволу на його повторює завантаження) На жаль, вона була не на користь, або навіть без допомоги, я отримав наскільки Patcher, і як тільки я починаю початку фактичного гра. . . мертвий. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. |