![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I bylo hraní her na čisté s dalšími lidskými hráči za poslední 2 roky, protože jsem dostal dobrou rychlost připojení. Ale bohužel dobrý ping jsou vzácné a kvalitní servery jsou klesající! Ale stále lidé nadále hrát. Je to můj ISP problém nebo existuje nějaký jiný důvod, proč tomu tak děje. Pokud ano, pak to, co mohu udělat pro zlepšení mého latence na server. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste mluvil k vašemu ISP o tom?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.speedtest.net/
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My Pc Vypne při hraní her, je můj psu jo?! | mikeypantz | Obecné Hardware Chat | 3 | 22.listopadu 2009 11:55 |
| Audio Kliknutí a nárazy při přehrávání Mp3, sledování videa, her a zatížení? | Damse | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 13.října 2009 08:56 |
| Restart Hraní počítačových her! | DarkKaleo | Obecné Hardware Chat | 15 | 16. Září 2008 17:54 |
| TROUBLE SPORTOVNÍ HRY | aaron79 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 5. dubna 2008 06:55 |
| Počítačové mrazu při hraní her | simonkenya | Obecné Software Chat | 5 | 5. listopad 2007 13:44 |
| Thread Nástroje | |
| |